Ev ve iş yeri hırsızı yakalandı!

Ev ve iş yeri hırsızı yakalandı!

Kahramanmaraş'ta ev ve iş yerlerinden çok sayıda hırsızlık olayına karışan, mahallelerin kabusu olan hırsız polisin başarılı çalışması sonucunda yakalandı.

18 Haziran 2018 - 02:55

Kahramanmaraş İl Emniyet, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri tarafından Kahramanmaraş il merkezinde meydana gelen evden ve işyerinden hırsızlık olayları ile ilgili yapılan soruşturma sonucunda 4 ayrı hırsızlık olayı aydınlatıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri, hırsızlık olaylarını aydınlatmaya yönelik yaptığı operasyonda, 21.05.2018 günü  Yeni Sanayi Sitesinde bir işyerinden 2 adet 1.800 TL değerinde Bakır Kalıp çalınması, 27.05.2018 günü Yavuz Selim Mahallesinde bulunan bir ikametten 1 adet Telefon ve Laptop çalınması, 09.06.2018 günü Kanuni Mahallesinde bir ikametten 1 adet cep telefonu ve tablet çalınması ve 30.05.2018 günü  Yavuz selim mahallesinde bulunan bir işyerinden 2 adet cep telefonu çalınması olaylarını 28 yaşındaki Bahadır K.'nın gerçekleştirdiğini tespit etti.

Olaylarının şüphelisi olarak sabıkalı Bahadır K. yakalandı. Şüpheli şahıs 4 olay  dosyadan mevcutlu olarak sevk edildiği adliye tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...