Farming Simulator 19 Çıkış Tarihi

Farming Simulator 19 Çıkış Tarihi

Oyun sektöründe en başarılı ve en çok tercih edilen tarım oyunu olan Farming Simulator 19 çıkış tarihi açıklandı. Oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamaya göre oyun, 20 Kasım 2018 tarihinde PS4, PC ve XBOX platformlarında oynanabilir olacak.

14 Eylül 2018 - 00:47

Farming Simulator 19 Özellikleri

Farming Simulator 19, serinin diğer yapımlarında olmadığı kadar fazla hafızaya ihtiyaç duyduğu için oyunun daha önce olmadığı kadar detaylı olacağını söyleyebiliriz. Yeni oyun eskilerine kıyasla, detaylı ve gelişmiş grafiklerle karşımıza çıkacak. Oyunun oynanış mekaniklerinin de geliştirdildiği söyleniyor.

Hayvacılık ve tarımcılığa meraklı olanlar tercih ettiği ve kendi kitlesine sahip olan bu oyunu rahatça oynayabilmek için ortalamanın üzerinde bir bilgisayara ihtiyaç duyacaskınız.

Farming Simulator 19 Sistem Gereksinimleri

·        Ekran kartı: AMD Radeon HD 7700, NVIDIA GeForce GTX 560 veya daha iyi bir ekran kartı

·        İşlemci: 2.5 GHz minimum dört çekirdekli AMD veya Intel işlemci

·        RAM: 4 GB

·        Hafıza: 20 GB

·        İşletim Sistemi: 64 Bit Windows 10, 8 veya 7

Farming Simulator İnceleme

Simülasyon oyunlarını seviyorsanız, yepyeni bir deneyim sizlerle olacak. Farming Simulator oyuncuları mutlu eden sonu gelmeyen içeriklere sahip, kontrollere alışmak zaman alsa da en ufak bir fikriniz olmadan yeni bir dünyanın içerisinde buluyorsunuz kendinizi.

Farming Simulator ile çiftçi rolünü üstleniyoruz. Devasa bir haritadayız, oyuna başladığımızda soya fasulyesi, ayçiceği gibi bitkileri hasat edebiliyoruz. Elbette tek görevimiz bu değil hayvanlarımıza da bakmamız gerekiyor. Koyunlar, tavuklar, domuzlar ve inekler!

Buna ek olarak ormancılık işlerine de girebilir ve çiftliğimizi daha çok geliştirebiliriz. Ürünlerimizi tır ve kamyonlar yardımıyla taşıyabilir veya trenden yardım alabiliriz. Çiftliği farklı oyuncularla birlikte genişletmek için oyuncuların kurduğu modlardan da faydalanabiliriz.

Simülasyon oyunlarını seviyorsanız, bir Farming Simulator oyununu kesinlikle denemelisiniz. Simülasyon oyunlarından hoşlanmıyorsanız, pek tavsiye edemeyeceğiz. Şimdiden keyifli oyunlar!

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x