Filede Şanlıurfa yolcusuyuz!

Filede Şanlıurfa yolcusuyuz!

Kahramanmaraş'ın salon sporlarında mücadele eden temsilcimiz 1920 Maraşspor deplasmanda Haliliye Belediyespor'a konuk olacak.

10 Aralık 2017 - 14:53

TVF Voleybol Erkekler 1. Ligi B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz 1920 Maraşspor ligin 11. Maçında Şanlıurfa deplasmanında Haliliye Belediyespor'a konuk olacak. Ligde inişli çıkışlı bir grafik çizen ve son haftada evinde rakibine konuk olmuştu. Bu hafta sonu ise Şanlıurfa deplasmanına gidecek olan 1920 Maraşspor Şanlıurfa 11 Nisan Kapalı Spor Salonunda zorlu bir müsabakaya çıkacak. Şanlıurfa’nın güçlü ekiplerinden Haliliye Belediyespor ile zorlu bir müsabakaya çıkacak. 

Bugün Voleybol Erkekler 1.ligi B grubunda 11.haftasında 1920 Maraşspor Voleybol takımı saat 16:00'da Şanlıurfa 11 Nisan Kapalı Spor Salonunda Haliliye Belediyespor'a konuk olacak.

Deplasmanda 1920 Maraşspor bu maçı alıp çıkışa geçmek istiyor. Lige kendi saha ve seyircisi önünde başlayan ilk haftayı mağlubiyetle kapatan 2. Haftasında ise galibiyetle çıkış yapan 1920 Maraşspor Voleybol takımı 3. Haftayı da deplasmanda geçirmiş ve haftayı mağlubiyetle kapatmıştı. 4. Hafta müsabakasında ise kendi evinde Giresun Temsilcisi Bulancak Belediye Betonspor'u 3-1 aşan 1920 Maraşspor Genç bir kadro ile sezona başlayıp rotasını şampiyonluğa çevirdi. Bu hafta Şanlıurfa deplasmanında oynayacağı maçı da galibiyetle tamamlayıp çıkışı sürdürmek isteyen 1920 Maraşspor Voleybol takımı hazırlıklarını tamamlayarak Haliliye Belediyespor maçının saatini şimdiden beklemeye başladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...