Football Manager 2020 Full Crackli
Reklam

Football Manager 2020 Full Crackli

Futbol tutkunlarının merakla beklediği gün sonunda geldi ve menajerlik oyunu Football Manager 2020, bugün itibarıyla tüm dünyada satışa sunuldu. Oyunda, sıfırdan başlayan menajerlik yolculuğunuzda tüm zorlukları birer birer aşarak zirveye ulaşmaya çalışacaksınız.

21 Kasım 2019 - 09:06 - Güncelleme: 21 Kasım 2019 - 09:19

Tüm zamanların en sevilen menajerlik oyun serilerinden olan FM'nin yeni oyunu Football Manager 2020, bugün itibarıyla oyun severlerin hizmetine sunuldu. Şu anda ülkemiz de dâhil olmak üzere tüm dünyada erişilebilir olan oyunda, sıfırdan başlayıp zafere giden bu yolculuğa ilk adımı atmak isteyenler ise oyuna Steam gibi dijital oyun platformlarından ulaşabiliyorlar.

Yenilenen yapısıyla bağımlılık yaratma ihtimali olan oyunda 500 binin üzerinde futbolcu ve özelleştirme bulunuyor. Kendi kadronuzu ve taktiğinizi oluşturup zafere ulaşmaya çalıştığınız bu yolculukta yenilenen pek çok oynanış özelliğinin de farkına varacaksınız. Planlama ve gelişimi şimdiye dek hiç olmadığı kadar geliştirdiğini belirten SEGA, Football Manager 2020'nin pek çok yeni özellik ve oyun kontrolü sunduğunu belirtiyor.


Geliştiriciliğini SEGA ve Sports Interactive’in yaptığı Football Manager 2020, genel anlamıyla menajer olup futbol takımınızı yönettiğiniz bir oyun. İçerisinde 51 ülkeden toplamda 116 lig barından oyunda, ister ülkenizde isterseniz de dünya genelinde çeşitli mücadelelere katılabiliyor ve menajerlik basamaklarını birer birer yükseliyorsunuz.

200’den fazla kulüp arasından birini seçerek başladığınız Kariyer Modu’nda en alttan en tepeye ulaşmaya çalışıyorsunuz. Dünya genelinde toplamda 500.000’den fazla oyuncunun yer aldığı FM 2020'de tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi transfer bütçenizi yönetiyor ve pazarlık peşinde oradan oraya koşuşturuyorsunuz.


SEGA, FM 2020'de bugüne kadarki en sürükleyici ve en akıllı maç motorunu kullandıklarını belirtiyor. Tabii oyunun FM 2019'dan ne tür farklılar sunduğunu ve ne kadar geliştirildiğini ancak ilerleyen günlerde görebileceğiz. İlk kullanıcıların yorumlarına göre oyun cidden başarılı olarak görülüyor ve Steam üzerindeki 2.336 yorumun neticesinde oyun, "Çok Olumlu" incelemesine sahip durumda.

Football Manager 2020'ye erişmek içinse Steam veya diğer dijital oyun platformlarından yararlanabilirsiniz. Yazımızı noktalamadan önce Steam üzerinden 179 TL'ye satışa sunulan Football Manager 2020'nin Steam sayfasına bu bağlantı üzerinden ve 89 TL'lik Football Manager 2020 Touch'ın Steam sayfasına bu bağlantı üzerinden ulaşabileceğinizi belirtelim.


Football Manager 2020 İndir – Full PC Türkçe

Football Manager 2020, simülasyon oyunu olarak 19 Kasım 2019’da piyasaya sürülen ücretsiz bir futbol oyunudur. Bu spor oyununda amacınız menajerlik görevini üstlenecek ve kulübünüzü yöneterek takımınızın en iyi yerlere gelmesine yardımcı olacaksınız. Tüm oyuncuların kontrolleri sizin elinizde… Türkçe dil desteğinde futbol dünyasına adım atacak ve heyecanı dolu dolu yaşayacaksınız. Gerçekçi görünüm özelliğindedir.

Desteklediği Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10

İşlemci: Intel Pentium 4, Intel Core 2 veya AMD Athlon 64 2.2 GHz

Bellek: 2 GB VRAM

Ekran Kartı: Intel GMA X4500, NVIDIA GeForce 9600M GT veya AMD 256 MB

DirectX: 11

Sabit Disk: 7 GB

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...