GM 8; Android 8.1 Oreo Güncellemesi ile Bir Adım Önde

GM 8; Android 8.1 Oreo Güncellemesi ile Bir Adım Önde

Türkiye’nin en çok tercih edilen üç akıllı telefon markasından biri olan General Mobile, GM 8 için Android 8.1 Oreo güncellemesini sunmaya başladı. GM 8 kullanıcıları, Android 8.1 Oreo güncellemesiyle daha kullanışlı bir Android deneyimi yaşayacak.

20 Haziran 2018 - 17:54

En yeni teknolojileri ulaşılabilir fiyatlarla kullanıcılarına sunan General Mobile, Şubat ayında Android 8.0 versiyonu ile satışa sunduğu GM 8 modeli için Android 8.1 Oreo güncellemesini yayınladı. Güncellemeyle; ayarlar menüsünde arama çubuğu, otomatik kararan navigasyon barı, üst üste gelen bildirim seslerine önlem olarak bildirim sesi sınırlaması ve güvenli tarama gibi birçok özellik geldi. GM 8 kullanıcılarının Android 8.1 Oreo güncellemesini telefonlarına kurmaları için bildirimleri takip etmeleri ve yüklemeye izin vermeleri ya da “Ayarlar” menüsü üzerinden sistem güncellemesini takip etmeleri yeterli olacak.


Dört ayda 300 binden fazla satış

GM 8, lansmanının gerçekleştiği Şubat ayından bu yana 300 binden fazla satıldı. Google Fotoğraflar[1] ile sınırsız fotoğraf depolama imkanı sunan GM8 bununla beraber, G-Board Klavye gibi Google uygulamalarının en güncelini dahili olarak sunuyor. GM8,gösterdiği satış performansıyla da kullanıcılar tarafından tercih edilen bir telefon olduğunu kanıtlamış oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x