Gökkuşağı marşları bu albümde toplandı!

Gökkuşağı marşları bu albümde toplandı!

Sony Music Türkiye ve Türkiye’nin tek LGBT içerikli yaşam dergisi GZone’un beraber hazırladıkları “Gzone Rainbow Anthems Vol.2 - Gökkuşağı Marşları” Sony Music Türkiye etiketi ile bugün sizlerle buluşuyor! Albümün sürprizi ise Atiye yorumuyla yeniden hayat bulan bir Bülent Ersoy klasiği, Maazallah!

19 Aralık 2016 - 13:24

SIA’DAN MAHMUT ORHAN’A ARŞİVLİK BİR ALBÜM!

Türkiye’de insan özgürlükleri ve LGBT farkındalığı için hazırlanan “Gzone Rainbow Anthems Vol.2” projesinin ikinci ayağı olan bu derleme albümde LGBT dünyasına ilham olmuş, en popüler, 17 orijinal yabancı şarkı yer alıyor.

Avustralyalı besteci ve şarkıcı Sia’nın LGBT bireyler için yazdığı ‘’The Greatest’’ şarkısı ilk kez bir derleme albümde yer alırken, Mahmut Orhan’ın “Sofi Tucker - Drinkee” Remix’i ve alternatif isimlerden Burçak’ın Home Alone şarkısı da albümde yer alan şarkılar arasında bulunuyor.

 

ALBÜMÜN ÇIKIŞ ŞARKISI ŞEHRAZAT’DAN, YORUMU İSE ATİYE’DEN!

Dillere marş olmuş yabancı gökkuşağı şarkılarından oluşan derleme albümün bir de sürprizi var; Atiye – Maazallah!

Türkiye’nin en modern ve güçlü kadın seslerinden Atiye, daha önce Bülent Ersoy’un seslendirdiği, Türkçe sözleri ünlü söz yazar ve besteci Şehrazat’a ait olan “Maazallah” isimli şarkıyı, Catwork’e ait yeni düzenlemesi ile “Gzone Rainbow Anthems Vol.2” için özel olarak tekrardan seslendirdi.

Şehrazat, şarkının Türkçe sözlerini Türkiye LGBT dünyasına hediye ederek örnek bir davranışta bulundu.

 

ARAPÇASI DA VAR!

Şarkının bir de Arapça versiyonu olan “Alabina”yı seslendiren Atiye hem LGBT hayranlarının hem de dinleyicilerinin karşısına bambaşka bir “Atiye” olarak çıkıyor. Yönetmenliğini Umut Eker’in yaptığı Maazallah’ın video klibinde ise Atiye yaptığı oryantal dans ile gözleri büyülüyor!

Sony Music etiketi ile yayınlanan “Gzone Rainbow Anthems Vol.2” albümü bugünden itibaren tüm dijital kanallarda, yakında tüm müzik marketlerde…

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Konut ve İş Yerleri Etaplar Halinde Hak Sahiplerine Teslim Edilecek”
Başkan Görgel: “Konut ve İş Yerleri Etaplar Halinde Hak...
Kahramanmaraş'ta Motosiklet ile Otomobil Çarpıştı: Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Kahramanmaraş'ta Motosiklet ile Otomobil Çarpıştı: Motosiklet...