“Gönlümüz bir soframız bir bizim!”

“Gönlümüz bir soframız bir bizim!”

AK Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Teşkilatı, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde düzenlenen iftar yemeğinde gençlerle bir araya geldi.

01 Haziran 2018 - 05:01

ÜNİAK teşkilatının organize ettiği Büyükşehir Belediyesinin sponsorluğunda gerçekleştirilen iftar programında İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can ve öğrenciler katıldı.

İftar programında bir konuşma yapan AK Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam, “AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları olarak Ellerimizi semaya kaldırarak oruçlu ağızlarla Rabbimize niyazda bulunduk” dedi.

Ramazan ayı birleşmek ve paylaşmaktır diyen Çam, “Gençlik Kolları olarak gerek merkez ilçelerimizde gerek diğer ilçelerimizde sık sık vatandaşlarımız ve genç kardeşlerimizle biraraya gelip iftar sofralarına konuk oluyoruz.  İftarlarımızaa, sahur programlarımız, Saha çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu vesile ile gönül sofralarımızı birleştirip, Dostluğumuzu pekiştirip davamız peşinde daha emin adımlarla var gücümüzle koşmaya çalışıyoruz.”

 

“AK PARTİ SÜREKLİ SAHADADIR”

Çam, “24 Haziran'ın arefesindeyiz. Seçim Sürecimiz Milletvekili Aday Tanıtım Toplantımızın ardından başlamış gibi görünse de Vatandaşlarımız ve genç kardeşlerimiz çok iyi bilirler ki AK Parti sürekli sahadadır.”

AK Partiyi AK Parti yapan, İri ve Diri tutan rehavet havasına asla kapılmaması olduğunu ifade eden Çam konuşmasına şöyle devam etti: “Biz de bu hareketin bu davanın Gençlik Kolları olarak, geleceği olarak durmadan, yorulmadan sürekli sahada olmaya ve gönüllere dokunmaya var gücümüzle çalışıyoruz. Ulaşmadığımız genç kardeşimiz kalmayana dek bu davaya yeni nefesler katmaya devam edeceğiz. 24 Haziran seçimlerinin Ülkemiz, Milletimiz ve Tüm Dünya Mazlumları için Hayırla sonuçlanmasını diliyorum. İnşallah Rabb'imin izni Vatandaşlarımızın ve özellikle gençlerin takdirleriyle seçimi güzel bir zaferle taçlandırıp Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Devlet Başkanı olarak, Kahramanmaraş’ımızda da 8 milletvekili adayımızı 8de 8 yaparak Gazi Meclisimizde görmek bize nasip olur.  Bu vesile ile bir kez daha Tüm İslam Aleminin Ramazan-ı Şerif'ini kutluyorum” diye konuştu.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Toptaş; Onikişubat’ta çocuklarımıza güzel bir gelecek hazırlayacağız
Başkan Toptaş; Onikişubat’ta çocuklarımıza güzel bir gelecek...
Başkan Görgel: “Konut ve İş Yerleri Etaplar Halinde Hak Sahiplerine Teslim Edilecek”
Başkan Görgel: “Konut ve İş Yerleri Etaplar Halinde Hak...