Gönül Kardeşliği Bayrak ailesine misafir oldu

Gönül Kardeşliği Bayrak ailesine misafir oldu

Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Gönül Kardeşliği Topluluğu ihtiyaç sahibi ailelere destek vermeye devam ediyor.

29 Ocak 2019 - 15:35

Yardıma muhtaç ailelere ve ihtiyaç sahibi öğrencilere destek veren Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği bu hafta Bayrak ailesine ziyarette bulundu.

Kahramanmaraş’ta geçtiğimiz ay kurulan ve her geçen gün büyümeye devam eden Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği Topluluğu Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde ikamet eden Mehmet Bayrak ailesini ziyaret ederek erzak ve gıda yardımında bulundu.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette Gönül Kardeşliği topluluğu ailenin sıkıntılarını dinleyerek desteklerinin devam edeceğini söyledi.

“HEDEFİMİZ KIRSAL KESİMLERE ULAŞMAK”

Her hafta iki aileyi ziyaret ederek onların sıkıntılarına bir nebzede olsa çare olabilmek için yola koyulduklarını söyleyen Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği Başkanı Muhammed Alıç, bununda meyvelerini almaya başladıklarını söyledi. Özellikle yarımların hayır sahibi insanlar tarafından büyük destek gördüğünü belirten Alıç, “Destekler büyüdükçe bizde topluluk olarak büyüyor ve daha geniş kitlelere ulaşacaklarını özellikle kırsal kesimlerde ihtiyaç sahibi aileler ve öğrencilere destek vereceğiz” dedi.

“AMACIMIZ MANEVİYATI GÜÇLENDİRMEK”

Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği olarak bir araya gelme amaçlarının maneviyatı yeniden canlandırmak olduğunu ifade eden Alıç, “Biz bir araya geldiğimiz arkadaşlarımıza para yerine erzak ve gıda desteği, öğrencilere bot, mont ve kırtasiye yardımlarında bulunulması için çağrıda bulunuyoruz. Bunun içinde destek veren hayır sahibi insanlara ‘Para verme elini ver!’ diyoruz. Bu hafta ki ailemize erzak ve gıda yardımında bulunan hayır sahibi Ömer Yenice’ye de ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x