Gönül Kardeşliği Her yerde!

Gönül Kardeşliği Her yerde!

Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği Topluluğu, Ramazan ayının gelmesiyle daha çok ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak destek vermeye devam ediyor.

21 Mayıs 2019 - 10:19

Yardıma muhtaç ailelere ve ihtiyaç sahibi öğrencilere destek veren Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği Güzel ailesini ziyaret etti.

Yaptığı yardımlarla ihtiyaç sahibi ailelerle gönül bağı kuran Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği Topluluğu, Kuzucak Mahallesi’nde ikamet eden ve geçtiğimiz hafta vefat eden H. Ahmet Güzel'in evini ziyaret ederek başsağlığında bulunularak erzak ve gıda yardımı yapıldı.

Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği Topluluğu Başkan Yardımcısı Mesut Çam ve Gönül Kardeşliği Topluluğu üyelerinin katılımı ile yapılan ziyarette ailenin sıkıntıları dinlendi.

“ULAŞABİLDİĞİMİZ KADAR ÇOK AİLEYE ULAŞACAĞIZ”

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmayı görev edindiklerini söyleyen Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği Topluluğu Başkan Yardımcısı Mesut Çam, Ramazan ayı toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın üst seviyelerde hissedildiği, sevgi, saygı ve hoşgörünün hâkim olduğu bir dönemdir. Ramazan ayında ulaşabildiğimiz kadar çok aileye ulaşmayı hedeflediklerini ifaden eden Çam, “Gönül Kardeşliği olarak Destekler büyüdükçe bizde topluluk olarak büyüyor ve daha geniş kitlelere ulaşarak ihtiyaç sahibi ailelere desteklerimiz sürecek. Allah'ım hayırlarınızı kabul etsin inşallah” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü