Gönül Kardeşliği’nden 3 aileye destek

Gönül Kardeşliği’nden 3 aileye destek

Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Gönül Kardeşliği Topluluğu ihtiyaç sahibi 3 aileye daha destek verdi.

29 Mart 2019 - 05:41

Yardıma muhtaç ailelere ve ihtiyaç sahibi öğrencilere destek veren Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği bu hafta Bayırlı ve Kara ailelerine ziyarette bulundu.

Yaptığı desteklerle adından sıkça söz ettiren ve her geçen gün büyümeye devam eden Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği Topluluğu Köseli Mahallesi’nde ikamet eden Azize Bayırlı, Mehmet Kara ve Mehmet Bayırlı ailelerini ziyaret ederek erzak ve gıda yardımında bulunuldu. Ziyaretlerin sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette ailelerin sıkıntıları dinlenerek destek devam edileceği sözü verildi.

‘PARA VERME ELİNİ VER!’

“Destek veren hayır sahibi insanlara ‘Para verme elini ver!’ sloganıyla başladıklarını söyleyen Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği Başkanı Muhammed Alıç, Köseli Mahallemizdeki ihtiyaç sahini üç ailemizi de ziyarette bulunarak onların sıkıntılarıyla bir nebze de dindirdik. Onlara yaptığımız yardımlardan güç aldıklarını ifade eden Alıç, “ Toplumumuz gelenekleri ve görenekleri güçlü aile bağları olduğunu yardımseverlik anlayışı ile yoksullukla mücadele edilmeli. Burada biz düşen görevde toplumun içindeki bu dinamiğin ortaya çıkartarak harekete geçirmektir” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x