Gönül Kardeşliği’nden Gökduman ailesine ziyaret

Gönül Kardeşliği’nden Gökduman ailesine ziyaret

Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği Topluluğu ihtiyaç sahibi ailelere destek kapsamında Akif Gökduman ailesini ziyaret etti.

01 Haziran 2019 - 11:44

Yardıma muhtaç ailelere ve ihtiyaç sahibi öğrencilere destek veren Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği bu hafta Gökduman ailesini ziyaret etti.

Kahramanmaraş’ta yaptığı yardımlarla her geçen gün büyüyen ve adından söz ettiren Gönül Kardeşliği Topluluğu Dulkadiroğlu İlçesi, Güzelyurt Mahallesi’nde ikamet eden Akif Gökduman’ın evini ziyaret ederek erzak ve gıda yardımında bulundu.

Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği Topluluğu Başkan Vekili Mustafa Alıç ve Gönül Kardeşliği Topluluğu üyelerinden Mesut Çam’ın katılımı ile yapılan ziyaret sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşirken ailenin sıkıntılarını dinlendi.

“RAMAZAN AYINDA YAKALADIĞIMIZ TEMPOYU SÜREKLİ HALE GETİRECEĞİZ”

Gönül Kardeşliği Topluluğu Başkan Vekili Mustafa Alıç, Gönül Kardeşliği Topluluğu olarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz desteklerimiz özellikle Ramazan ayının gelmesiyle birlikte önemli bir ivme kazandığını söyledi.

Bu ayda titizlikle çalışarak belirlediğimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza daha çok ulaşmaya çalıştıklarını belirten Alıç, sözlerine şöyle devam etti: “Daha önce haftada bir aileye yaptığımız yardımlarımız arttı ve bu ayda her gün bir aileye destek verdik. Vatandaşlarımıza yiyecek yardımlarının yanı sıra çocuklarımıza da giyim ve kırtasiye malzemelerinden oluşan ihtiyaçlarının temin edilmesi için gayret gösteriyoruz. Üyelerimizin fedakarca hazırladıkları ürünleri en hızlı şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyoruz. Aynı zamanda bu çalışmalarımızda bize destek veren hayır sever Kahramanmaraşlıları da unutmamak lazım, onlara da hem topluluğumuz hem de vatandaşlarımız adına şükranlarımızı sunuyoruz. Ramazan ayında yakaladığımız bu tempoyu sürekli devam ettirmek amacındayız, inşallah bunda başarılı oluruz” diye konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...