Gülbahar Hatun Anaokulundan Örnek Davranış

Gülbahar Hatun Anaokulundan Örnek Davranış

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçesi Gülbahar Hatun Anaokulu, Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında Suriyelilerin yaşadığı Konteynetkent’te ki Anaokulunu ziyaret ederek, hediyeler vererek öğrencileri sevindirdiler.

27 Şubat 2017 - 14:14

Gülbahar Hatun Anaokulu Müdiresi Demet Narin Yalçınöz, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Mustafa Duran, Cuma Doğan, Kahramanmaraş İl Afet ve Acil Durum Müdürü Zafer Özcan, Gülbahar Hatun Anaokulu öğretmenlerinin katılımıyla,  Konteyner Barınma Merkezi Anaokulu ziyaret edildi.

Anaokulu Müdiresi Arzu Yelpaze hanımefendiye, öğrencilerine Gülbahar Anaokulu öğrencilerinin minik elleriyle hazırladıkları çoraplar ve şekerler takdim edildi. Suriyeli minik öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi. Arzu Yelpaze bu güzel davranıştan dolayı katılımcılara teşekkürlerini ifade etti. Demet Narin Yalçınöz ise şunları dedi:

“Misafirperverliklerinden dolayı şahsım ve kurumum adına en kalbi duygularımla teşekkür Yelpaze ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum, Her şey Çocuklarımız için.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 7 Kişi Yaralandı
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını...