Güngör’e baba ocağı Göksun’dan hayırlı olsun ziyareti!

Güngör’e baba ocağı Göksun’dan hayırlı olsun ziyareti!

31 Mart mahalli idareler seçimleri ile Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e baba ocağı Göksun’dan hayırlı olsun ziyareti.

01 Mayıs 2019 - 19:05

Ziyarete Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül, Milliyetçi Hareket Partisi Göksun İlçe Başkanı Fatih Üstün, AK Parti ve MHP Belediye Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclis salonunda misafirlerini kabul eden Güngör: “Bugün sabah maalesef üzücü bir haber aldık. Öncelikle 1 Mayıs kutlamalarına katılmak için Şanlıurfa’ya hareket eden Elbistanlı hemşerimizi taşıyan minibüsün kaza yapması sonucu hayatını kaybeden hemşerilerimize Allah’tan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Allah acil şifalar versin inşallah.

Doğduğum, büyüdüğüm, baba ocağım Göksunlu hemşerilerimin bu tebrik ziyaretinden son derece mutlu oldum diyen Güngör: “Gerçekten güzel bir seçim süreci yürüttük ve sonunda çok güzel bir başarı elde ettik. Bu başarının bir sahibi varsa bu tabi Cumhurbaşkanımızın liderliğinde partimizin ve en büyüğü de çok değerli hemşerilerimizin desteği ile elde ettik. Biliyorsunuz geçtiğimiz hafta sonu partimizin Kızılcahamam da ki toplantısına katıldık. Bu toplantıda Sayın Cumhurbaşkanımız ile bir seçim değerlendirmesi yaptık. AK Partinin kazandığı 15 Büyükşehir, Bakanlarımız ve Cumhurbaşkanımızın katılımıyla ortak bir toplantıda yaptık ve orada Büyükşehirler arasında en yüksek oyu alan 3. Büyükşehir olarak Cumhurbaşkanımızın elinden plaketimizi aldık.”

“HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIZ”

Güngör, konuşmasında: “Mazbatayı aldıktan sonra biz artık Kahramanmaraş’ın Büyükşehir Belediye Başkanı olduk. Bütün hemşerilerimizi kucaklayarak, oy versin vermesin biz herkesin başkanı olacağız. Seçimin kendine özgü bir atmosferi vardı. Biz kendimizi anlattık, projelerimizi anlattık ve sonunda halkımızın takdiriyle seçimleri sonuçlandırdı. Oradaki atmosferi orada bıraktık. Şimdi önümüze bakıyoruz. Burada tekrar görev alan, teşkilatlarımıza, başkanlarımıza, belediye meclis üyelerimize ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.

“ÖNEMLİ İHTİYAÇLAR VAR”

Alanları gezdiğimizde önemli ihtiyaçların olduğunu söyleyen Güngör: “Takdir edersiniz ki bizler bu sorumluluğu üstlenen kişiler olarak, bir uyum içerisinde bunları bir plan dâhilinde ve imkânlarımız ölçüsünde vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda çözüme kavuşturacağız. Tabi bunları ekip olarak yapacağız. Ben bütün hemşerilerime bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz diyorum” ifadelerini kullandı.

“BİZLERİN BURADA BULUNMASINA BÜYÜK DESTEKLERİ OLAN HEMŞERİLERİME DE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Kahramanmaraş için önemli kararların Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisinde yani şimdiki bulunduğumuz salonda alınıyor diyen Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın: “Öncelikle Elbistan’dan Şanlıurfa’ya 1 Mayıs Kutlamalarına giderken kaza yapan hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Aynı zamanda bu kazada yaşamını yitiren işçi kardeşlerimize Allah’tan rahmet kalanlarına başsağlığı diliyorum. Bu gün burada Göksun Belediye Meclis Üyelerimiz var, Muhtarlarımız var, Kadın Koları, Gençlik Kolları teşkilatlarımız var ve Göksunlu hemşerilerimiz var. Bizlerin burada bulunmasına büyük destekleri olan hemşerilerime de şükranlarımı sunuyorum. Bizleri bugün burada misafir ettiğiniz için şahsım ve ilçem adına sizlere de teşekkür ediyorum” dedi.

Program sonrası Başkan Güngör, hemşerileri ile tek tek tokalaşarak sohbet etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...