Güngör Kafkas Kültür Derneği’ni ziyaret etti!

Güngör Kafkas Kültür Derneği’ni ziyaret etti!

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine hazırlanan Ak Parti Kahramanmaraş teşkilatı, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayrettin Güngör ve Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kafkas Kültür Derneği üyelerini ziyaret etti.

18 Şubat 2019 - 04:36

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kafkas Kültür Derneği Başkanı Bekir Sami Yavuz: “Hem yeni yönetimimize hayırlı olsun dileklerini iletmek hem de siyasi çalışmaları hakkında bizleri bilgilendirmek üzere AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Ali Köfte aramızdalar. Huzurlarınızda ziyaretlerinden dolayı başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör: “Öncelikle Kafkas Kültür Derneği’mizin yeni yönetimini tebrik ediyorum. Kültürümüzü yaşatmak, bunları nesillere aktarmak, sizin gibi STK’larımızın bir parçası. Burada Kafkas kültürümüzün yaşanması, hatırlanması, gelecek nesillere aktarılması için de çok büyük bir göreviniz olduğunu biliyorum. Tabi biz bu kültürle iç içe büyüdük. Cirdingişi seven bir kişiyim, hemen hemen her gün yesem hiç bıkmam. Şahsım Cumhurbaşkanımız ve partimiz tarafından doğduğumuz ve büyüdüğümüz şehre, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildik. Adaylığımızın açıklanmasına müteakip şehrimize geldik, hemşerilerimizden hamdolsun çok büyük bir ilgi gördük. Önümüzde bir seçim var. Biz tabi burada Ak Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmamız yanında bütün ilçe belediye başkan adaylarımızla birlikte aynı zamanda Cumhur İttifakı’nın da belediye başkan adayıyız.

Tabi ki biz Cumhur İttifakı’nı önemsiyoruz, bu bir seçim ittifakı değil, aynı amaç, aynı hedef için mücadele eden ve halkımızın gönlünde oluşmuş bu birlikteliğin iki liderimizin basiretiyle uygulamaya geçmiş bir ittifak olarak görüyoruz. Bu bilinç içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. 31 Mart’ta hemşerilerimiz bize bu yetkili verirse hem Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak hem de ilçe belediye başkan adaylarımız olarak bu ruh içerisinde hizmetlerimizi gerçekleştirmeye çalışacağız” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Konut ve İş Yerleri Etaplar Halinde Hak Sahiplerine Teslim Edilecek”
Başkan Görgel: “Konut ve İş Yerleri Etaplar Halinde Hak...
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...