Güvenç; “Evet ile birlikte insanlarımızın refahı artacak”
Reklam

Güvenç; “Evet ile birlikte insanlarımızın refahı artacak”

Eski Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek yeni Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatan AK Parti 24. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, “Artık Türkiye koalisyonlarla vakit kaybetmeyerek yeni sistem ile birlikte siyasi, ekonomik güçle refah ve hayat konforumuz artacak” dedi.

14 Nisan 2017 - 16:27

AK Parti 24. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, Büyükşehir Meclis Başkan Vekili Cemal Tanrıverdi, İlçe Başkan Yardımcısı Ali Uysal ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Eski Sanayi Sitesi Esnaflarını ziyaret ederek halk oylaması Cumhurbaşkanlığı Sistemini anlattı.

Eski Sanayi Sitesi Esnaflarına yeni sistemi anlattıktan sonra bir açıklama yapan AK Parti 24. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç; “Bugün Eski Sanayi sitesi esnaflarımızı gezdik, yeni sistemi anlattık. Buradan çok mutlu ayrıldık. Çünkü vatandaşlarımız sistem değişikliğinin getirilerinin tamamının farkında. Gerek Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın, Bakanlarımızın, gerekse yerelde milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, teşkilatlarımızın çalışmasıyla ciddi anlamda bilgilendirme olmuş. Tek tük sistemi anlamayanlar oluyor onlara da sistemi anlatarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çalışmalarımız referandum gününe kadar devam edecek” dedi.

 

“KAHRAMANMARAŞ HALKININ DESTEĞİYLE YÜKSEK BİR ‘EVET’ ÇIKACAK”

Oyların artısında Kahramanmaraş’ın desteğiyle olacağını ifade eden Güvenç, “İnşallah Pazar günü referandumdan yüksek bir oyla Evet çıkacağına kanaat getireceğine inanıyorum. Çünkü Kahramanmaraş çok büyük destek veriyor. Bundan dolayı Kahramanmaraşlı hemşerilerimizi ne kadar şükran etsek azdır” dedi.

 

“CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK REFORMU”

15 yıllık AK Parti iktidarlığında en büyük hizmetin Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi’nin olacağına değinen Güvenç; “Önümüzde ki referandumdan sonra Evet çıkacak ve İnşallah Türkiye’de istikrar kalıcı hale gelecek. Bu Cumhuriyet tarihinin en büyük reformu. Ak Parti olarak aziz milletimiz 15 yıldır destek veriyor. Biz aziz milletimizden aldığımız aşkla şevkle büyük hizmetler yaptık. AK Parti’nin yapacağı en büyük hizmet bu referandum olacak. Böyle bir hizmeti ancak güçlü liderler getirebilir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gerçekten Cumhuriyet tarihinin en güçlü liderlerinden bir tanesi. İnşallah önün liderliğinde referandumu gerçekleştireceğiz.

Ve artık Türkiye koalisyon olaylarıyla vakit kaybetmeyecek. Güçlü 5 yıllığına seçilmiş iktidarlarla kalıcı hizmetler yapılacak. Bu siyasi istikrarı getirecek. Siyasi istikrarla ekonomik istikrar olacak. Ekonomik istikrarla beraber yatırımlar artacak. Ekonomi büyüyecek, pasta büyüyecek istikrar artacak, işsizler iş ve güç sahibi olacak. Evet ile birlikte insanların refahı, hayat konforu daha da iyi olacak” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”