Güvenç: “Vatandaş sorunu AK Parti çözer diyor”
Reklam

Güvenç: “Vatandaş sorunu AK Parti çözer diyor”

Vatandaşın Ak Parti’yi sorun çözücü en önemli unsur olarak gördüğünü aktaran İçişleri Komisyon Başkanı Güvenç, “Bu sebeple tüm sorunlar bize anlatılıyor ve çözümü noktasında tereddüt yaşanmıyor” dedi.

21 Haziran 2018 - 03:00

Seçim çalışmaları kapsamında Dulkadiroğlu İlçesi Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, esnafın teveccühünü anlattı.

Küçük Sanayi Sitesi’nin oto tamirinin kalbi olduğunu hatırlatan Güvenç, aynı zamanda ülke gündeminin de burada en iyi şekilde değerlendirildiği söyledi. Ülke gündemine hakim esnafın 24 Haziran seçimleri için çok önemli kararlar aldığını aktaran Güvenç, bu noktada partisine yönelik önemli destek olduğunu belirtti.

Türkiye’nin gelişimindeki en önemli etkenin Ak Parti olduğu bilinciyle vatandaşın tüm sorunları kendilerine ilettiklerini anlatan Güvenç, konuyla ilgili değerlendirmesini şu sözlerle sürdürdü: “Esnafımız kararını vermiş ve 24 Haziran’ı bekliyor. Şahlanış dönemini başlatmak için esnafımız biz hazırız diyor. Bu tabloyu görmek bizlere çok büyük mutluluk veriyor. Tüm esnafımızla tek tek sohbet ediyoruz. Mahalle sorunlarımızdan şehrimizin sorunlarına, ülke sorunlarından dünya sorunlarına kadar birçok konuyu esnafımızla konuşa biliyoruz. Kahramanmaraşlının siyasal şuuru her şeyin üzerinde gözüküyor. Ülkenin üzerinde oynanmak istenen oyunun farkında. Her türlü kırgınlığı bir tarafa bırakmış ve ülke geleceği için oyunu kullanmaya hazırlanıyor.”

 

MÜFTÜLÜK MEYDANINI DOLUP TAŞACAK

21 Haziran Perşembe günü Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Kahramanmaraş’ta yapacağı mitingi hatırlatan Güvenç, “24 Haziran seçimleri için artık son viraja girdik. Perşembe günü liderimiz Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayip Erdoğan’ı müftülük meydanında ağırlayacağız. Liderini hiç bir zaman yalnız bırakmayan bu şehir yine müftülük meydanında büyük bir coşkuyla bulunacaktır. Ben bir kez daha tüm hemşerilerimi bu büyük buluşmaya bir kez daha davet ediyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x