Güvenç Yeniden Komisyon Başkanı

Güvenç Yeniden Komisyon Başkanı

Türkiye Büyük Millet Meclisi İçişleri Komisyonu Başkanı AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, 26. Dönem 2. Yasama yılı için yeniden İçişleri Komisyon Başkanı seçildi.

03 Aralık 2017 - 09:00

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile Partisi'nin TBMM İçişleri Komisyon Başkanı adayı olarak gösterilen Güvenç, 29 Kasım Çarşamba günü saat 20.00’da toplanan İçişleri Komisyonunda yapılan oylamalar sonucunda yeniden İçişleri Komisyon Başkanı olarak seçildi.

Partisinin aday gösterdiği İçişleri Komisyon Başkanlığı’nda devam kararı çıkan Güven, Celalettin Güvenç, komisyona yaptığı açıklamada şu değerlendirmelerde bulundu: “Öncelikle 26. Dönem 1. Yasama yılını uyumlu bir şekilde tamamladığımız için eski üyelerimize teşekkür ediyorum, 26. Dönem 2. Yasama döneminde bizlere katılan komisyon üyelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah 2. Yasama döneminde ülkemiz için hayırlı hizmetleri yapmaya vesile oluruz. Hepinize katılımlarınızdan ve teveccühlerinizden dolayı teşekkür ediyor,  birlik ve beraberlik içinde hayırlı bir yasama dönemi diliyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...