Israrlı takip sonuçlandı

Trafikte atak başlatılan Kahramanmaraş’ta kilit noktalar bir bir çözülüyor. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak’ın ısrarlı takipleri ile Hal-Köy Garajı Köprülü Kavşağı’nda çalışmalar başladı.


Israrlı takip sonuçlandı

Trafikte atağa geçen Kahramanmaraş’ta trafik çile olmaktan çıkıyor. Kent siyasilerinin yoğun çalışmaları sonucu ulaşım başta olmak üzere birçok sorun çözüme kavuşuyor. Özellikle Milletvekili Dilipak’ın ısrarla üzerinde durduğu ve yapılması hayal olan Hal-Köy Garajı Köprülü Kavşağı’nda çalışmalara start verildi. Şehrin doğu ve batısını güneyden birbirine bağlayacak olan proje ile en çok kullanılan ana arterlerden olan Hal-Köy Garajı Köprülü Kavşağı’ndı bekleme süresi sıfıra düşecek. Zaman kaybının önlenmesinin yanı sıra olası trafik kazaları önlenerek can kayıplarının önüne geçilecek.

 

‘VATANDAŞA HİZMET BOYNUMUZUN BORCUDUR’

Başlayan çalışmaları değerlendiren  AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak; “Kahramanmaraş’ımızın büyük bir kısmı engebeli arazilerden oluşmakta bu nedenle ulaşım süreleri konusunda zaman zaman sıkıntılar yaşayabiliyoruz. Bunun sıkıntıların önüne geçmek için tüm milletvekillerimizle birlikte ulaşım yatırımlarını yakından takip ediyoruz. Kahramanmaraş-Göksun, Göksun-Elbistan, Andırın-Göksun, Kahramanmaraş-Nurdağı ve Kahramanmaraş’taki kavşaklarımızda ki çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu çalışmalara Hal-Köy Garajları Kavşağında çalışmalar başladı. Kahramanmaraşlı siyasiler olarak Milletvekillerimizle birlikte yapılan ve yapılması gereken tüm yatırımları yakinen takip ederek, gerekli görüşmeleri sonuna kadar yapmaktadırlar. Vatandaşa hizmet boynumuzun borcudur" dedi.