Başkan Debgici'den 10 Ocak sürprizi

AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla kentte görev yapan basın mensuplarıyla yemekte bir araya geldi.


Başkan Debgici'den 10 Ocak sürprizi

AK Parti Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve İlçe Teşkilatı Gazetecilerle yerel bir işletme de düzenlenen programda bir araya geldi.


Programda konuşan Başkan Debgici, “Yılda bir kez de olsa gece-gündüz demeden, maddi-manevi demeden her alan da her daim koşuşturan gazeteci arkadaşlarımın ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ kutlarım.”


Gazeteciliğin bir güne sığdırılacak bir meslek olmadığını ifade eden Debgici sözlerine şöyle devam etti: “Ailelerimizden, arkadaşlarımızdan daha bir araya geliyoruz. Bundan sonra da dünya döndükçe bu devam edecek. İyisiyle, güzeliyle, acısıyla, tatlısıyla haberleri beraber takip ediyoruz.


Sizler her alanda yazıyor, çiziyor ve eleştiriyorsunuz. Bizlerde bazen katkıda bulunuyoruz. Bazen istişarede bulunuyoruz. Bazen de tartışıyoruz. Ama Sizlerin ne derece ne şartlarda zorlu bir mücadele yaptığınızı koşuşturduğunuzu görüyoruz.”

 

DEBGİCİ, “GAZETECİLİK ZOR İŞ”

Şehrimizde birçok gazeteci ve medya mensubu olduğunu söyleyen Debgici, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Benim yaşım kadar gazetecilik yapmış olan büyüklerimiz var.


Dolayısıyla zorluğuna hep beraber şahit oluyoruz. Gönül ister ki daha rahat imkanlarda çok daha güzel koşullarda çalışsınlar. Ama herkesin kendi çalışma azmi, bugüne kadar ki çalışma hayatındaki disiplini gayreti kendisini belli bir noktaya taşıyor.


İnşallah bundan sonraki süreçte de başarılı bir çalışma hayatında sizlerle beraber çalışır, gayret gösteririz. Gazetecilik zor iş, yazarsınız birisi beğenir, yazarsınız birisi beğenmez, kiminin hoşuna gider, kiminin hoşuna gitmez.


Elbette insanlar eleştirecek, haklı ya da haksız insanlar buna bakamıyor ama sizler olup biteni kendi çerçevenizden kendi yorumunuzla kamuoyuna aktarıyorsunuz” diye konuştu.