Osmaniye İHL Rektör Deveci’yi Ziyaret Etti

Osmaniye Anadolu İmam Hatip Lisesi yönetici, öğretmen ve öğrencileri Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci’yi ziyaret etti.


Osmaniye İHL Rektör Deveci’yi Ziyaret Etti

Kendisi de 1984 yılında aynı liseden mezun olan Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci, Osmaniye Anadolu İmam Hatip Lisesi yönetici, öğretmen ve öğrencileri ile KSÜ Senem Ayşe Konferans Salonunda bir araya gelerek bir süre görüştü. Öğrencilere üniversite hakkında bilgiler veren Rektör Deveci, öğrencilerin sorularını da cevaplandırdı.

Öğrencilik döneminden anılarını paylaşarak KSÜ Rektörlüğüne uzanan kariyer sürecini anlatan Rektör Deveci, liseli gençlere çeşitli tavsiyelerde bulundu. Başarının asla tesadüf olmadığının altını çizen Rektör Deveci, “Benim kendime hayat felsefesi edindiğim ve her fırsatta dile getirdiğim bir düstur var: Çalış, kaliteli ol, bir kenarda dursun bir gün lazım olur. Siz her zaman çalışın, kendinizi geliştirin, siz o gün geldiğinde hazır olursanız hayat size başarıya ulaşmak için fırsatlar sunacaktır.” şeklinde konuştu.

Hayatınızın her aşamasında doğruluk ve dürüstlükten ayrılmayın diyen Rektör Deveci, “Bizi biz yapan değerlere saygılı, dünya ölçeğinde birikimli, analitik düşünebilen ve doğruyu yanlıştan ayıracak ferasete sahip bireyler olarak kendinizi yetiştirin. Aklınızı başkasına kiraya vermeyin.” ifadelerini kullandı.

Konukseverliği için Rektör Deveci ve KSÜ çalışanlarına teşekkür eden Osmaniye Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Karaer, ziyaretin anısına 1984 yılında okullarından mezun olan Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci’ye teşekkür plaketi ve lise yıllarına ait bir fotoğraf takdim ederken, Rektör Deveci de Osmaniye Anadolu İmam Hatip Lisesi yönetici, öğretmen ve öğrencilerine çeşitli hediyeler verdi. Rektör Deveci, öğle yemeğini de misafir öğrencilerle birlikte yedi.