Peugeot Konforu Zabunoğlu Ayrıcalığı ile Kahramanmaraş’ta

Kahramanmaraş Peugeot Zabunoğlu Otomotiv, üstün Fransa teknolojisi ile üretilen araçları Kahramanmaraşlı vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor.


Peugeot Konforu Zabunoğlu Ayrıcalığı ile Kahramanmaraş’ta

Türkiye’nin ve Kahramanmaraş’ın yıllar geçtikçe artan nüfusu araçlara olan ilginin de artmasına neden oluyor. Bununla birlikte gelişen otomotiv teknolojisi insanları tam otomatik araç alma isteğine itmeye devam ediyor.


Kahramanmaraş’ın en büyük Otomotiv Servisleri arasında yer alan Peugeot Zabunoğlu Otomotiv, Fransa menşeili olan ve sürücüler için büyük bir konfor sunan Peugeot marka araçlarını Kahramanmaraşlı vatandaşların beğenisine sunmaya devam ediyor.


Peugeot Zabunoğlu Otomotiv’de servis müdürlüğü yapan Gökhan Gönen, 21 yıldır otomobil servislerinde görev alıyor. 2005 yılından beridir de Zabunoğlu Otomotiv’de görev alan Gönen, Zabunoğlu Otomotiv’de iyi bir ekipleri olduğunu, bundan dolayı da Kahramanmaraşlı vatandaşlara en iyi şekilde hizmet etmeyi başardıklarını ifade etti.


Müşteri memnuniyetinin kendileri için birinci sırada olduğunu aktaran Gönen, “Öncelikli olarak bu bir ekip işi biz iyi bir ekip kurarak bu başarının temel taşlarını oluşturduk. Açılışımızdan bu yana yapmış olduğumuz ve devam ettirdiğimiz pazarlama faaliyetlerimizle beraber hizmet kalitemizi en üst seviyede tutarak müşteri memnuniyetinden ödün vermeden servis hizmetini vermeye gayret gösterdik. Aynı zamanda pazar ihtiyaçlarını önceden görerek servis kapasitemizi artırarak bu süreci iyi değerlendirdiğimizi düşünüyoruz” diye konuştu.


‘Yakıt Tasarrufu Araçlarda Önemli Bir Unsur’

Son yıllarda artan yakıt fiyatları ve bununla birlikte gelen yakıt tasarrufu meselesi hakkında bilgiler veren Gökhan Gönen, “Yakıt tasarrufu hem fiyatlar hem de çevreye olan saygımız nedeniyle dikkat etmemiz gereken en önemli konulardan biri.


Kısaca özetleyecek olursak; araçlarımızın bakımlarının düzenli bir şekilde yaptırmalıyız. Lastik havalarının üreticinin belirttiği basınçta olmasına dikkat etmeliyiz. Özellikle kış aylarında gereksiz klima çalıştırmamalıyız. Camları açık olarak aracımızı kullanmamalıyız” ifadelerinde bulundu.


‘Periyodik Bakım Araç Ömrünü Uzatıyor’

Araç sahiplerinin yılda bir kez ya da 20 bin kilometrede bir yaptırmaları gerektiği içeriğinde değişimler ve kontroller olan bakım olan periyodik bakımdan söz eden Zabunoğlu Otomotiv Servis Müdürü Gönen, bu konuda şunları dile getirdi:


“Periyodik bakım yaptırmamız aracımızı güvenle kullanmamız, ömrünün uzun olması ve yakıt tasarrufu için çok önemlidir.


Şu anda Peugeot araçlarda, 15.000 km ya da km dolmasa da yılda bir kez periyodik bakımlarda bütün filtreler, motor yağı, gerekirse bujiler, değiştiriliyor. Aracın bütün aksamı (frenler, ön takım, tekerlekler, elektrik aksamı vb.) tek tek kontrolden geçiyor.”


‘Yeni Nesil Araçlarımızda Sürüş Destek Sistemi Var’

Gelişen teknoloji ile birlikte sürücüler için önemli bir durum haline gelen sürüş destek sistemi, araç üreticileri arasında tam bir rekabet durumu olmuş durumda. Peugeot marka araçlardaki sürüş destek sistemi hakkında bilgiler veren Gökhan Gönen, “Peugeot araçlarımızda birçok sürüş destek sistemi bulunmaktadır.


Sürüş destek sistemleri, kritik durumları önceden algılamaya katkı sağlar ve kaza riskinin azaltılmasına yardımcı olur. Sürüş destek sistemleri sürücüye daha fazla konfor sunar ve sürüş sırasında daha az yorulmasını sağlar” dedi.


‘Araç Ömrünü Uzatmak İçin Zabunoğlu’na Gelin’

Peugeot Zabunoğlu Otomotiv’de araçlar için gerekli olan tüm materyallerin bulunduğunu ve teknik elemanların sıkı çalışma sonucunda araca gerekli müdahaleleri yaptıklarının altını çizen Gönen, “Aracınız her kontrol edildiğinde, size kontrol edilen noktaların ve tavsiye edilen onarımların detaylı bir servis raporunu sunuyoruz.


Frenler, egzoz, amortisör, vs. Peugeot’nuzun ömrünü uzatmak için nitelikli Peugeot Zabunoğlu teknisyenleri sizleri servisimize bekliyor. Teknisyenlerimiz sürekli eğitimler sayesinde aracınızı a’dan z’ ye tanır, bakım tavsiyelerine ve Orijinal Peugeot Yedek Parçaları kullanım şartına uyarlar” açıklamalarında bulundu.


‘3 Yaş Ve Üzeri Araçlara Özel Bakım Paketimiz Var’

Peugeot Zabunoğlu Otomotiv’de 3 yaş ve üzeri araçlara bakım servisinin de olduğunu hatırlatan Gökhan Gönen, bu bakımların arasında Ön fren balataları paketi, Ön fren diskleri + balataları paketi, Yağ değişimi + Yağ filtresi paketi, Bakım paketi, Arka amortisör paketi, Hava filtresi paketi, Klima filtresi değişimi gibi paketlerin olduğunu söyleyerek şöyle konuştu:


“Frenler, egzoz, amortisör, vs. Peugeot’nuzun ömrünü uzatmak için nitelikli Peugeot teknisyenleri sizleri servislerimize bekliyor. Teknisyenlerimiz sürekli eğitimler sayesinde aracınızı a’dan z’ye tanır ve bakım tavsiyelerine uyarlar. Peugeot'nun 3 yaş ve üzeri paketlerine “her şey dâhil”dir: parçalar, işçilik ve kontroller. En az 3 yaşındaki Peugeot’nuz için özel olarak tasarlanmış fiyatlarda hiçbir sürpriz olmayacağından emin olabilirsiniz.”


‘Orijinal Peugeot Yedek Parçalarını Tercih Edin’

Araçlar için hayati bir öneme sahip olan yedek parça konusunda önemli açıklamalarda bulunan Gönen, “Taklitlerinden sakının! Orijinal Peugeot Yedek Parçalarını tercih etmeyi unutmayın. Bu parçalar, aracınızın emniyetli ve güvenilir olmasını garantileyen en sıkı testlerden geçmektedir.” diyen Zabunoğlu Otomotiv Servis Müdürü Gökhan Gönen Online randevu alan müşterilerimize bakım işlemlerinde işçilik ve yedek parça tutarında ıskonto uygulandığını belirtti. Kahramanmaraş Onikişubat kayseri yolu üzeri ikinci kilometrede bulunan Zabunoğlu Otomotiv, Peugeot müşterilerine hizmet etmek için bekliyor” şeklinde konuştu.