Eski Terziler Odası Başkanı Kurtar Ateş Püskürdü!

Eski Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı İhsan Kurtar, hakkında çıkan bazı haberlere cevap verdi.


Eski Terziler Odası Başkanı Kurtar Ateş Püskürdü!

Son zamanlarda gazetelerde hakkında çıkan iddialara yaptığı sert açıklama ile cevap veren eski Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı İhsan Kurtar, “Çok yanlış yapıyorlar” dedi.

İşte Kurtar’ın açıklamaları:

“Terzi ve konfeksiyonlar sanayi sitesi Türkiye’de örnek bir yapıdır. Ben bu durumu başkanın cahilliğine veriyorum. Kendilerine defalarca rica ettim. Bütün terziler önce servisi bahane ettiler, yemek konusunu bahane ettiler ve ondan sonra da buranın masraflı olabileceğini söylediler. Salı günü geniş bir toplantı yapacağım ve basına açıklayacağım bu durumu. Bunlar ulaşamadığı dala sözün devamını getirmek istemiyorum. Yani çok yanlış yapıyorlar, ve bilgi eksiklikleri var. Kendim arsayı aldıysam bize yönetim kurulunda yetki verildi kapalı teklif usulü. Cami yaptık, camiye paramız gerekti ihaleye çıktık ve aldık. Ama bilgi eksiklikleri var, yanlış yapıyorlar. Bunu yazan gazeteci arkadaşlarıma da araştırmalarını öneriyorum çünkü gazetecilik bu değil.

 

"ÖNCE KENDİ OTURDUKLARI YERLERİN KİRA BORÇLARINI VERSİN"

Biz Kasım ayının 22’sinde ihaleyi yaptık. Yaptığımız ihalede Kahramanmaraş’ın ve bütün terzilerin haberi var. Talip oldular ve 17 tane tezimiz var bunları alacağız dediler. Niye gelip almadılar da şimdi gelip konuşuyorlar. 17 tane konfeksiyoncu bir araya geleceğiz dediler ve gelip alamadılar. Önce kendi oturdukları yerlerin kira borçlarını versin ve ondan sonra böyle demeçler versinler. Bununla alakalı gelecek günlerde daha detaylı bilgiler vereceğim.”