Erdoğan'dan Erkoç'a ada talimatı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Kahramanmaraş 6.Olağan Kongresi için geldiği Kahramanmaraş'ta, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'a Goree Adası talimatı verdi!


Erdoğan'dan Erkoç'a ada talimatı!

Erdoğan konuşması sırasında, Sevgili gençlerle ilgili belediyemize benim bir talimatım var, gençler bunu takip edin, Senegal’deki  Goree Adası’nın dili olsa ah bu sömürge dönemini bir anlatsa. Şimdi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı bu gençlerimizi alacak, Senegal’e Goree Adası’na götürecek ve o Goree Adası’ndaki nasıl bir insanlık dışı Pazar kurulduğu, insan hayatının ne kadar ucuzlatıldığını orada bizzat görme imkanını bulacaklar ve ancak bu şekilde bu milletin ne kadar adil, ne kadar yüce, ne kadar güçlü bir millet olduğunu anlama imkanını buluruz. Tamam mı Başkanı? Evet, Sayın Başkan talimatı aldı, inşallah en kısa zamanda Senegal Goree Adası'nı'' dedi.

Erdoğan, ''Dünyanın başka biçim ve yöntemlerle yeniden sömürge dönemini yaşamasını engellemek için her şeyden önce terör meselesinin çözülmesi gerekiyor.  Orada hücrelerde ayaklarına prangalar bağlı o insanların ufacık hücrelerde nasıl yaşadığını görmek ve oralardan aylarca ta Amerika’ya kadırgalarla onların nasıl götürüldüğünü görmek inanıyorum ki bir şeyi anlamamız bakımından çok önemli.Niye bazı ülkeler terör örgütlerine bu derece destek veriyor sorusunun cevabını işte bu sömürge zihniyetinde bulmak mümkündür. Sömürgecilere gönüllü köle yazılanlar kendileri bilirler. Ne Türkiye’nin, ne de kardeşlerimizin ve dostlarımızın böyle bir niyeti yoktur'' ifadelerini kullandı.