Bu Pazar seçim olsa hazırız

Hükümetin zirvesindeki AK Parti ile MHP arasındaki ittifakın tabana da yansıdığı görüldü. Geçtiğimiz hafta gerçekleşen 6. Olağan kongrede AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı seçilen Ömer Oruç Bilal Debgici’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan Cumhur İttifakı çalışmalarına başladıklarını söyledi.


Bu Pazar seçim olsa hazırız

TABANDA SORUN YOK

Başkan Debgici, ''Nezaketli hayırlı olsun ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Ertuğrul Başkanın bahsettiği üzere seçim faaliyet çalışmalarına başlamışlar. Bizim her zaman ifade ettiğimiz gibi bu Pazar seçim olsa hazırız. Bu bizim sloganımız haline geldi ancak hakikaten öyleyiz. Teşkilatlarımızın hepsi şuan seçim mahalinde çalışmalarına devam ediyor. İlçelerimiz kongrelerini tamamlamıştı. Bizlerde ana kademe olarak kongremizi tamamlamış bulunmaktayız. İnşallah bundan sonraki süreçte Cumhur İttifakı çalışmalarımız devam edecek'' dedi.

Cumhur İttifakı Milli Mutabakat metninde nasıl bir karar çıkacak ise bizimde çalışmalarımız o yönde devam edecek diyen Debgici, ''Mecliste şu an görüşmeler devam ediyor. Neticesini yakın zamanda alacağız inşallah. Kahramanmaraş'ımızda oy oranıda yüksek. Ben Cumhur İttifakında Kahramanmaraş'ın en üst sıraya yerleşeceği inancındayım. Güvenlik görevlilerimiz sınır ötesine operasyon yaparken, onların bize emanet ettiği ve koruduğu vatanın daha ileriye gitmesi için hep beraber, kardeşçe çalışacağız. Bizi ziyaret ettikleri için teşekkür ediyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.

 

ÖNEMLİ BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, Ülkemizin önemli bir süreçten geçtiğini belirterek, “Şu anda ülkemiz sıkıntılı günlerden geçmektedir.  AK Parti ve MHP olarak seçime Cumhur İttifakı altında gireceğiz. MHP olarak biz çalışmalara başladık. Kahramanmaraş AK Parti İl Teşkilatıda bir seçim atlattı. İl Başkanı olarak Ömer Bilal Debgici kardeşimiz seçime girdi. Kendisine hayırlı olsun diyoruz. Onlarda önümüzdeki hafta içerisinde başlayacaklar. Birlik beraberlik içerisinde hayırlara vesile olmasını diliyoruz'' dedi.