Buray, Bostancı’yı ikinci kez sallayacak

Pop müziğin yükselen yıldızı Buray, yoğun istek üzerine ikinci kez Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahneye çıkıyor. Ekim ayında verdiği konser büyük ilgi gören ünlü şarkıcı, 15 Nisan’da yine aynı adreste sevenleriyle buluşacak.


Buray, Bostancı’yı ikinci kez sallayacak

“Sen Sevda mısın”, “İstersen”, “Aşk mı Lazım”, “Seni Sevmiyorum Artık” gibi hit şarkılarıyla müzik listelerini altüst eden, Türk pop müziğinin son yıllardaki en iyi çıkış yapan besteci ve şarkıcısı Buray, Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki ilk konserini geçtiğimiz Ekim ayında vermiş, binlerce kişinin akın ettiği etkinlikte büyük coşku yaşanmıştı. Biletleri günler öncesinden tükenen o konserden sonra sevenlerinden büyük talep geldi, Buray da bu istekleri karşılıksız bırakmadı.

BÜYÜK GÜN 15 NİSAN

Buray, yoğun istek üzerine Bostancı Gösteri Merkezi’nde ikinci kez konser verecek. Ünlü yıldız, 15 Nisan Pazar günü sahneye çıkacak. O güne özel hazırlanacak sahne dekoru ve ışık tasarımı için 15 kişilik bir ekip günler öncesinden çalışmaya başladı. Provalara devam eden Buray da sevenleri için çeşitli sürprizler hazırladı. Ünlü şarkıcıya bu özel konserde önemli müzisyenler ile dansçılar da eşlik edecek. Görsel şovlar izleyenleri büyüleyecek.