Atıcılık Federasyon Kupasında sporcular kupayı kaptı

Avcılık ve Atıcılık Federasyonu 2018 yılı faaliyet programında yer alan “Atıcılık Federasyon Kupası” 06-08 Nisan 2018 tarihlerinde Trap Kategorisi Konya, Skeet Kategorisi ise illerinde düzenlendi. 11 Sporcu ile katıldığımız Kupada sporcularımız tüm kategorilerde isabetli atışlar ile üst sıralarda yer aldılar. Kahramanmaraşlı sporcularımızın dereceleri şu şekilde oluştu;


Atıcılık Federasyon Kupasında sporcular kupayı kaptı

Safiye Sarıtürk Büyük Bayanlar Üçüncü

Rumeysa Pelin Kaya Genç Bayanlar Üçüncü

Nurgül Canpolat Yıldız Bayanlar Birinci(Yeni Türkiye Rekoru)

Nilsu Başpınar Yıldız Bayanlar İkinci

M.Seyhun Kaya Yıldız Erkek (Skeet) ikinci

Berat Ak, Mirsad İnce ve Recep Abdulsamet Sevmez den oluşan Genç Erkekler Takımımız Topladıkları toplam Puanlar ile Birincilik Kupasını aldılar.

Atıcılık Sporcularımız ve antrenörleri “Atıcılık Federasyon Kupası” dönüşü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’yı Makamında ziyaret etiler. İl Müdürü Kabakcı’ya  Atıcılık Federasyon Kupası ve aldıkları dereceler hakkında bilgiler aktardılar. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı elde edilen başarıdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek şunları söyledi” Atıcılık sporcu ilimizde çok iyi bir noktada her yıl yükselen bir grafikle yolumuza devam ediyoruz. Büyükler, Gençler ve Yıldızlar kategorilerinde Rekorları Şampiyonlukları alıyoruz. Milli takım kamplarına Sporcular gönderiyoruz. Bu günde Federasyon Kupasında gelenek bozulmadı sporcularımız başarı ile döndüler. Sporcularımızı ve Antrenörlerimizi tebrik ediyor Başarılarının devamını temenni ediyorum” dedi. Ziyaret sonunda İl Müdürü Kabakcı Sporculara hediye takdim etti.