Minikler yılsonu gösterisiyle büyüledi

Kahramanmaraş’ın güzide kurumlarından Özel Beyza Kreş Abdulhamidhan Şubesi, adına yakışır bir yılsonu gösterisi düzenledi. Hünerlerini sergileyen miniklerin gösterisi yoğun ilgi gördü.


Minikler yılsonu gösterisiyle büyüledi

Kreş’in müsamere salonunda düzenlenen gösteride yaşları 2 ile 6 arasında değişin minik öğrenciler sahne aldı,  minik öğrencilerin gösterisi veliler tarafından uzun süre alkış aldı. Yakalaşık 5 yıldır Kahramanmaraş’ta yaşları 2 ile 6 arasında değişen çocuklara eğitim veren Özel Beyza Kreşi Abdulhamidhan Şubesi başarısına başarı katmaya devam ediyor. Her yönüyle donanımlı bireyler yetiştirmeyi hedefleyen kurum tecrübeli kadrosuyla ev ortamı sıcaklığında okul öncesi çocuklara İngilizce, satranç, folklor, drama, karakter, temel dini bilgiler, Kur’an-ı Kerim eğitimi, doğa çalışmaları, mutfak atölyesi etkinlikleri, sosyal faaliyetler ve ilkokula hazırlık çalışmaları alanında çocukları eğitiyor.

Sabah, Öğle ve Tam gün olarak 3 aşamada çocukları eğiten Özel Beyza Kreş Abdulhamithan Şubesi eğittikleri çocukların hünerlerini sergilemeleri için yılsonu etkinliği düzenledi. Etkinlikte miniklerden oluşan mehteran takımının gösterisi ve halk oyunları büyük beğeni topladı. Öğrendiklerini sahnede sergileyen minikler velilerden tam not aldı.