MHP Vekil aday adaylarını Andırın’da tanıttı

24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde MHP Kahramanmaraş teşkilatı seçim çalışmalarını Andırın’da devam etti.


MHP Vekil aday adaylarını Andırın’da tanıttı

24 Haziran’da Türkiye açısından önemi seçim gerçekleştirilecek. Ülke genelinde tüm partiler 81 ilde seçim çalışmalarına başlarken, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Teşkilatı çalışmalara başladı. Kahramanmaraş’ta seçim startı veren MHP Kahramanmaraş İl Teşkilatı, Cumhur İttifakı’nı Andırın’da tanıtmaya devam etti. Toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan, MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, MHP Kadın Kolları Halide Akben, Milliyetçi Hareket Partisi 27.Dönem Milletvekili Aday Adayları, Fatih Mehmet Ceyhan, Ömer Özkan, Sermet Yıldız ve Derya Şarlı katıldı.

 

AYCAN: “İNŞALLAH SEÇİMLERDE 8 VEKİLİ DE ALACAĞIZ”

Andırın’da Cumhur İttifakı’nın vatandaşlara tanıtan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, “Bizler Cumhurbaşkanlığı seçiminde adayımız ittifakımızın adayı, genel başkanımızın ve grubumuzun adayı Recep Tayyip Erdoğan’a oylarımızı vereceğiz. Milletvekili seçimlerinde ise Cumhur İttifakı’na oylarımızı vereceğiz. Bunun yanında kendi partimize de oylarımızı vereceğiz ve Milliyetçi Hareket Partisi’ni de Meclis’te güçlü bir şekilde temsil edeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kahramanmaraş açısından da temsili oldukça önemli. İnşallah seçimlerde 8 vekili de alacağız. 8 vekili de oturup konuştuğumuzda dört dört olacak şekilde paylaşacağız” diye konuştu.

 

ÖZKAN: “KAHRAMANMARAŞ’IN TÜM SAHALARINDA MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ OLACAKTIR”

Kahramanmaraş’ta ve Kahramanmaraş’ın ilçelerine vekil aday adaylarını tanıtmaya başlayan MHP’de seçim çalışmalarında gecesini gündüzüne katarak çalışmalar gerçekleştiren MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Ömer Özkan, Andırın’da çalışmalara katılarak vatandaşlara projeleri anlattı. Kahramanmaraş’ı karış karış gezdiklerini anlatan Özkan, şunları dile getirdi: “24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerle ilgili Andırın’da Genel Başkan Yardımcımız Sefer Aycan önderliğinde il başkanlığımızın himayesinde toplantı yapıyoruz.


Andırın’da esnaflarımızı ziyaret edeceğiz. Andırın vatandaşlarına Cumhur İttifakı’nın önemini anlatıyoruz ve bu noktada da bu önemi yaymaya çalışıyoruz. Çalışmalar ilk başta Kahramanmaraş merkezde başlandı ve tüm ilçelerimizde çalışmalar devam ediyor. Kahramanmaraş’ın her toprağını karış karış geziyoruz ve 21 Mayıs’a kadar bu programlar bu şekilde devam edecek. 21 Mayıs’tan sonra da bu şekillenen listelerle Kahramanmaraş’ın tüm sahalarında Milliyetçi Hareket Partisi olacaktır.”