MHP’den ‘Devam’ Mesajı

MHP Kahramanmaraş İl Teşkilatı kent merkezinde bulunan bir fabrikada işçilere seslendi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan, 24 Haziran’da herkesin oylarına sahip çıkmaları gerektiğini ifade etti.


MHP’den ‘Devam’ Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Teşkilatı Andırın’da 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışma gerçekleştirdi. Çalışmaya MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan, MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, MHP Kadın Kolları Halide Akben, Milliyetçi Hareket Partisi 27.Dönem Milletvekili Aday Adayları Fatih Mehmet Ceyhan, Sermet Yıldız ve Derya Şarlı katıldı.


Toplantıda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, 24 Haziran’ın Türkiye için önemli bir tarih olduğunu ifade ederek “Dış ülkelerin kime çalıştıklarını, ne yaptıklarını hep görüyorsunuz. İki gün önce oluşturulan sanal alemdeki baskı ile neler yaptıklarını gördük.


Sanal ortamda yaydıkları mesajların çok büyük bir kısmı ABD’den ve Avrupa’dan geldi. Bu da kimin kiminle bağlantısı olduğunu açık açık gösteriyor. İşte karşımızda böyle bir oluşum var. Böyle oluşumlara karşı sizlere inandığım için lütfen şehrinize ve ülkenize sahip çıkmanızı istiyorum. Gün bugündür ve 24 Haziran bu günün miladıdır. Bu nedenle hem oylarınızı istiyoruz hem de aktif olarak çalışmanızı istiyorum” diye konuştu.


MHP’den Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı olan Fatih Mehmet Ceyhan ise vekil olduğu takdirde Ankara’da değil, Kahramanmaraş’ta bulunacağını dile getirdi. Davasına her zaman sadık kaldığını söyleyen Ceyhan, şunları dile getirdi: “Ben Allah nasip eder Ankara’ya milletimi temsil etmek için gidersem kesinlikle Kahramanmaraş’ta olacağım, yani evimi taşımayacağım. Ben buna kendi tabirimle ters siyaset diyorum.


Gerekirse ben buraya bir tane siyasi ofis açacağım. Ankara’da bir sekretarya oluşturacağım ancak ben Kahramanmaraş’ta olacağım. Burada en büyük sıkıntı seçilen vekillerin telefonlarını değiştirmeleri, evi ve yatağı toplayıp Ankara’ya yerleşmeleri gibi ulaşabilme sıkıntıları yaşanıyor.


Ben bu duruma düşmek istemiyorum ve ben biraz daha halkın isteklerine uygun vekil olacağım. Buradan seçiliyorsak burada olmamız lazım. Alacağım maaşı il ve ilçe teşkilatımıza vereceğim. Çok şükür o maaşa ihtiyacım yok ve Allah insanlara helalinden paralar versin. Bunlar da kayıtlara geçsin ve eğer tersini yaparsam da her türlü hesap sorabilirsiniz. Ben 20 yaşımda ABD’den döndüm ve gelmeseydim oradan dönmezdim.


Bu topraklar sürekli beni çekiyor geliyorum. Bu şehre faydalı olabilmek adına her türlü işlere talip oldum. Kahramanmaraşspor’u da bu düşünce ile aldım ve başkanlık yaptım. Rahmetli annem çok istedi vekil olabilmemi. Davamız konusunda hiçbir zaman sapma yaşamadık ve yaşamayacağız. Bu dönem bana önemli bir teveccüh oldu. Çıktığımız yolda Allah bizi utandırmasın.”