Anne kız yan yana toprağa verildi

Kahramanmaraş'ta, Anneler günü akşamında yaya olarak karşıdan karşıya geçen 5 aylık hamile anne ve kızına çarparak olay yerinden kaçan vicdansız sürücü, anne ve 5 yaşındaki kızının ölümüne neden oldu. Sürücü hala bulunamadı.


Anne kız yan yana toprağa verildi

EN ACI ANNELER GÜNÜ!

Piazza Avm kavşağında meydana gelen trafik kazasında bir sürücü karşıdan karşıya geçen anne ve çocuğuna çarparak olay yerinden kaçtı. 5 aylık hamile olduğu öğrenilen anne ve 5 yaşındaki kızı, 112 Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılırken, 31 yaşındaki Lütfiye Kanadıkırık tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

5 Yaşındaki Hatice Sinem Kanadıkırık ise kaza sonrası ilk olarak özel bir hastanede tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin devam etmesi üzerine Kahramanmaraş Sütçü İmam Sağlık Uygulama ve Araştırma hastanesine sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen 5 yaşındaki Hatice Sinem'de hayatını kaybetti.

4 ay sonra ikinci babalık duygusunu yaşamaya hazırlanırken, eşini ve 5 yaşındaki kızını gözleri önünde trafik terörüne kurban veren acılı baba Üsame Kanadıkırık ise hala kazanın şokunu atlatamadı.

 

POLİS VİCDANSIZ SÜRÜCÜYÜ ARIYOR

21:30 sularında Azerbaycan Bulvarı üzerinde Madalyonlu kavşak istikametinde henüz plakası öğrenilemeyen, görgü tanıklarının gri sedan araç olduğunu belirttiği, vicdansız bir sürücü tarafından kullanılan otomobil karşıdan karşıya geçen anne ve kızına çarparak ölümüne neden oldu.

Polis ekipleri kaza ile ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatırken, kaçan sürücü her yerde aranıyor.

 

ANNE KIZ YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİ

Kızını ve eşini trafik terörüne kurban veren Baba Üsame Kanadıkırık, cenazede yakınlarının desteği ile güçlükle ayakta durabildi. Lütfiye Kanadıkırık'ın ve kızı Hatice Sinem'in cenaze namazlarının kılınmasının ardından, anne- kızın cenazeleri mahalle mezarlığında yan yana toprağa verildi.