İbrahim Çalık Anadolu Lisesi’nde Yıl Sonu Etkinliği

Kahramanmaraş İbrahim Çalık Anadolu Lisesi’nde düzenlenen yıl sonu etkinliği büyük ilgi gördü.


İbrahim Çalık Anadolu Lisesi’nde Yıl Sonu Etkinliği

Kahramanmaraş Merkez Onikişubat İlçesi İbrahim Çalık Anadolu Lisesi Toplantı  Salonunda Edebiyat öğretmeni Osman Aydemir ve Müzik öğretmeni Leman Hançer önderliğinde14 Mayıs günü  gerçekleştirilen “BİR MAYIS RÜYASI” adlı  yıl sonu etkinliğine  okul idarecileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Hulusi Karakaya, velilerin yoğun ilgisinden dolayı memnuniyetlerini dile getirirken bu tür sosyal faaliyetlerin öğrencilerin kişisel gelişimine katkıları olduğunu söyledi.

Necip Fazıl Kısakürek, Erdem Beyazıt, Kahraman Tazeoğlu'ndan şiirler, müzik eşliğinde okunurken, Türk müziğinin ender parçaları da öğrenciler tarafından seslendirildi. Beden Eğitimi Öğretmeni Hüseyin Karakız ile Müzik Öğretmeni Leman Hançer'in icraları ise programa renk kattı. Şiir ve müziklerin ardından öğrencilerin üstün bir performansla sergiledikleri tiyatro gösterisi izleyicilerden büyük beğeni toplarken, okul idarecileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler unutulmaz bir gün geçirdiler.

Saat 20.00 – 22,00 arası düzenlenen program hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.