EMO Anneler gününde kahvaltıda buluştu!

Elektrik Mühendisleri odası anneler gününde kahvaltıda bir araya geldi.


EMO Anneler gününde kahvaltıda buluştu!

Toplantı ile ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; ''EMO Elektrik mühendisleri odası olarak, sosyal etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlenmekte olduğumuz geleneksel Anneler günü Kahvaltı Programı Üyemiz ve Aile Bireylerinin yoğun katılımıyla gerçekleşmiştir. Üyelerimiz kahvaltı boyunca birbirleriyle sohbet etme ve yeni üyelerle tanışma fırsatı bulmuşlardır. Mayıs ayının ikinci pazar günü Anneler Günü'dür. Anneler Günü evrensel bir gündür. Dünyada milyonlarca ana bugün cocukları tarafından sevgi ve saygı ile anılır.

Bu anlamlı günde sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyuz. Hepinizin Anneler Günü'nü kutlayarak sözlerime başlamak istiyorum. . Anneler o kadar değerlidir ki, Cennetin Annelerin ayağının altında olduğunu unutmayalım Annelerimiz ailenin temel direği ve toplumun da geleceğidir. Sağlam bir toplum ancak temelleri sağlam atılmış Aile yapısı ile mümkündür.

Bu anlamda annelerimiz ilk ve ebedi öğretmenlerimizdir. Bizim onlardan öğreneceklerimiz bir hayat boyu devam eder. Hayatımıza ait güzelliklerin başında hep annemiz vardır. Annelerin çocuklarına sevgileri karşılıksızdır. Gönüllerimizde bir gün değil, her gün anneler günü olmalıdır. Onlar dünyadaki her şeyin en iyisine, en güzeline layiktirlar. Onlara saygi sevgi sağlıklı dopdolu bir ömür dilerken Bu vesile ile Bütün Annelerin Anneler Gününü kutlarken anne sevgisi ile dopdolu bir ömür dilerken, Her kadın bir annedir. Diyerek Kadına Yönelik Şiddete "HAYIR" diyoruz''