Sermet Yıldız: “İmtihanımız yeni başladı”

MHP Kahramanmaraş 4. Sıra Milletvekili Adayı Sermet Yıldız, “Biriz beraberiz rabbim yolumuzu açık eylesin İnşallah. İmtihanımız yeni başladı Rabbim mahcup eylemesin” dedi.


Sermet Yıldız: “İmtihanımız yeni başladı”

MHP, 24 Haziran'da Cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Kahramanmaraş’tan 4. sıradan aday olan İşadamı Sermet Yıldız sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Ülkeme ülküme, partime, şahsıma ve memleketime hayırlı uğurlu olsun dilekleriyle sözlerine başlayan MHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Yıldız, “ 27. Dönem MHP Kahramanmaraş’tan 4. sıradan milletvekilli adaylığım sayın genel başkanımın takdirleri ile ilan edilmiştir.”

Yapılan listenin Kahramanmaraş’ımız için en hayırlısı olduğuna kanaatimiz ve inancımız tamdır Zira Sayın Genel Başkanımızın takdiri olduğunu ifade eden Yıldız sözlerine şöyle devam etti: “Ülkeme ülküme, partime, şahsıma ve memleketime hayırlı uğurlu olur İnşallah. Sayın Genel başkanımın şahsıma göstermiş olduğu benim için çok anlamlı bir o kadarda önemli bu onurlu görev için zat-ı Alilerine şükranlarımı sunuyor bir kez daha ellerinden sevgi ve saygılarımla öpüyorum. Bu onura layık olmak için Ben ve Ailem tüm gayretlerimizle çalışarak Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kahramanmaraş’ta en iyi sonucu almasına omuz vereceğiz bu vesile ile Aday Adaylığı sürecinde birlikte yoğun bir tempo ile çalıştığımız tüm Aday adayı ve Aday arkadaşlarıma teşekkür ederek başarılar diliyorum. biriz beraberiz rabbim yolumuzu açık eylesin inşallah. İmtihanımız yeni başladı Rabbim Mahçup eylemesin” ifadelerini kullandı.