Mahir Ünal: “Çırağa dükkân emanet edilmez”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal: “Çırağa dükkân emanet edilmez. Acemi siyasetçiye de ülke teslim edilmez. Bizim ülkemizin büyük ustası var. 16 yılın deneyimini, birikimi ile yaptıkları yapacaklarının teminatı olan, yaparsa yine AK Parti yapar dediğimiz, AK Parti var, Recep Tayyip Erdoğan var” dedi.


Mahir Ünal: “Çırağa dükkân emanet edilmez”

Kahramanmaraş Trabzon Bulvarı üzerinde bulanan seçim bürosunun açılışına katılan Ünal, önemli açıklamalarda bulundu. Ülkenin 16 yıldan bu yana düzgün idare edildiğini belirten Ünal: “Allah Şükrünü arttırsın, huzurunuzu daim etsin. 16 yıldan beri AK Parti milletini ta kendisi olarak, milletin evlatları olarak, bu aziz milletin davasını idelerini, hayallerini gerçekleştirmek için yol yürüyoruz. Biz bir siyasi parti olabiliriz. Ama biz partilerden bir parti değiliz. Biz AK Parti olarak milletin bize verdiği görevleri yerine getirmekle kendimizi memur görüyoruz. Memur hissediyoruz” şeklinde konuştu.

“DÜNYAYA YÖN VERME İDEALEMİZ VAR”

Mazlumun sesi, mazlumun umudu olmak için yola çıktıklarının altını çizen Ünal şöyle konuştu: “Bu millet bize tarihin içinden akıp gelen büyük vizyonunu, büyük tahalülünü, dünyaya yön verme idealini bize emanet ettiği için bu aziz milletin emanetini liyakatla taşımak, dünyada muzlumun, mağdurun sesi olmak, haksızlığa uğrayana el uzatmak bizim vazifemizdir. Biz ana doluyu insanlığın son adası olarak görüyoruz. Biz Anadolu’yu merhametin kalbi olarak görüyoruz. Anadolu’dan Kahramanmaraş’ı iyiliğin merhametin, yardımlaşmanın imanın şehri olarak görüyoruz. O yüzden Kahramanmaraş’ın bu kutlu davada ayrı bir yeri vardır. Kahramanmaraş’ın bu kutlu davada ayrı bir kıymeti ve değeri vardır. Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman ayrı bir desteği Kahramanmaraş vermiştir. Recep Tayyip Erdoğan’ı en iyi anlayan şehir her zaman Kahramanmaraş olmuştur. Allah Recep Tayyip Erdoğan’ı başımızdan eksik etmesin.

“USTAYA TESLİM EDECEĞİZ”

Az önce esnafımızı ziyaret ederken onlara bir şey söyledim. Dedim ki; ‘Çırağa dükkân emanet edilmez.’ Acemi siyasetçiye de ülke teslim edilmez. Bizim ülkemizin büyük ustası var. 16 yılın deneyimini, birikimi ile yaptıkları yapacaklarının teminatı olan, yaparsa yine AK Parti yapar dediğimiz, AK Parti var, Recep Tayyip Erdoğan var. 24 Haziran’da durmak yok yola devam diyeceğiz. Türkiye 16 yılda büyük bir dirilişi gerçekleştirdi. Şimdi 24 Haziran’dan sonra büyük bir şahlanış ve yükseliş dönemi başlıyor. Gelecek Türkiye’nindir vakit Türkiye vaktidir. Vakit Kahramanmaraş vaktidir”

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN