Ceyhan: “Zeytindere hizmeti hak ediyor”

MHP’nin Kahramanmaraş Milletvekili Adayı olan ve yaptığı çalışmalarla vatandaşların sevgi ve sempatisini kazanan Fatih Mehmet Ceyhan, Zeytindere Mahallesi’nde organize edilen iftar programına katıldı. Ceyhan, “Bu bölgeler bu hizmeti hak ediyor ve bunları gerçekleştirmek için çalışacağız” dedi.


Ceyhan: “Zeytindere hizmeti hak ediyor”

24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimler öncesinde Kahramanmaraş’ta çalışmalarını sürdüren MHP Kahramanmaraş İl Teşkilatı, şehrin her bölgesine ayak basarak vatandaşların sorunlarını dinliyor. Yediden yetmişe her kesimin sorunlarına kulak veren MHP Kahramanmaraş İl Teşkilatı ve Milletvekili adayı Fatih Mehmet Ceyhan, Kahramanmaraş’ın en önemli yerleşim yeri olan Zeytindere Mahallesi’nde organize edilen iftar programına katıldı ve önemli mesajlar verdi.

‘DEVLETİMİZ ÖNEMLİ BİR VİRAJA GİRDİ’

24 Haziran’da vatandaşların vereceği kararların Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni yeni bir yola sokacağını dile getiren Ceyhan, “Sizlerin içinden çıkan bir birey olarak Meclis’te sizleri temsile edecek bir vekil olacağım. Bu kutlu yürüyüşte Allah bizleri utandırmasın. Öncelikle Allah’ın yardımı ve sonrasında sizlerin yardımı ile bu batı köyleri Ankara’da en iyi şekilde temsil edilecek. Memleketimiz son zamanlarda önemli bir viraja girdi. Devletimiz ikinci bir kurtuluş savası içerinde yer alıyor. Ama bu vatan hainleri ve Türkiye’nin geleceğine kurşun sıkanlar şunu bir kere daha bilmeliler ki, bizim çelik gibi iman göğsümüz var, bizim dualarımız var. Dualarla, namazlarla kurulan bu devleti kimseye vermeyeceğiz ve bu dava doğrultusunda çalışacağız. Neymiş Dolar uçuyormuş, neymiş Euro uçuyormuş. Bizler paraya tapan millet değiliz ve bunlara asla boyun eğmeyiz. Ülkücülerin bir ülküsü vardır. Bu ülkümüz tarihin her zaman, her döneminde vatan ne zaman ihtiyaç duysa ölüme gider değil düğüne gider gibi gittik. Sizler kimsiniz ki bu vatanı yıkacaksınız?” dedi.

‘VATAN SÖZ KONUSU İSE…’

Birlik ve bütünlüğü bozan kesimlerin Türkiye’nin aleyhine çalıştığını ifade eden MHP’li Ceyhan, bu konuda şunları dile getirdi: “Vatan söz konusu ise biz adamın şah damarını keseriz. Allah bu ülkenin birlik ve bütünlüğünü hiçbir zaman bozmasın. Gelinen bu süreçte vatanı her zamankinden daha çok destekleme ve yanında olmak gerekiyor. Ama bugünkü sistemde bu ülkeyi temsil edecek olan ve bu vatana sahip çıkacak olan gerçek vatan evlatlarının mecliste fazla olması gerekiyor. Geçen ki programlarımda da söyledim, PKK’yı temsil eden ve askerlerimize, polislerimize kurşun sıkanları TBMM’de temsil edenlerin vekil sayısı 60 iken, vatan için canını veren bu ülkücü davanın TBMM’deki vekil sayısı 35 ise bunun sorgulanması gerektiğini düşünüyorum ve 24 Haziran’da oyları ona göre verilmesi gerektiğini ifade ediyorum.”

‘KAHRAMANMARAŞ’A STAT GELECEK’

Son yılların en çok tartışılan konuların en başında gelen Kahramanmaraş’a stat yapılması konusuna değinen MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı, bu konuda şunları dile getirdi: “Eğer TBMM’de yer alabilirsem sizler için orada elinden gelen en iyi hizmeti etmeyi söz veriyorum. Bu batı köylerinin bahtlarını değiştireceğim. Zeytindere Muhtarı ile bir süre görüştük. Biliyorsunuz ki 4 yıldır Kahramanmaraşspor Başkanlığı yaptım. Muhtarımdan aldığım bilgilere göre Zeytindere’de yaşayan gençler buraya stat istiyorlar. İnşallah bizler Meclis’e gidersek sizlerin orada gözü kulağı olacağız. Ama ben içinizden çıkan bir kardeşiniz olarak evimi Ankara’ya taşımayacağım ve ben sizin içinizde bulunmaya devam edeceğim. Sizin dertlerinize her zaman kulak asan bir vekil olacağım. Kahramanmaraş bu gün stadı olmayan tek il. Biz de bunun sıkıntısını çekiyoruz. Bugün Batman’a, Şırnak’a stat yapılıyor Kahramanmaraş’a neden yapılmıyor? Biz Meclis’te bunun hesabını soracağız. Bizler Kahramanmaraş’a iyi bir stat istiyoruz. Bunu sonuna kadar hak eden şehrimize modern bir stat yapılmasını istiyoruz.

‘HİZMET GELECEK’

Batı köylerinin unutulduğunu aktaran Ceyhan “Batı köyleri deyince Karadere, Fatmalı, Cüceli, Zeytindere ve Kadılı gibi birçok batı köyünde hastane yok. Buralarda bizim hastamız ambulans gelene kadar ve Şehir Hastanesi’ne gidene kadar yolda sıkıntı çekebilir. Bu köyler bu hizmeti hak ediyor ve bunları gerçekleştirmek için çalışacağız” diye konuştu.