‘Meclis’te Vatansever Vekillerin Olması Gerekiyor’

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Ceyhan, Aksu Mahallesi’nde seçim çalışmalarını sürdürürken, mahalle sakinlerine 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimler hakkında konuştu.


‘Meclis’te Vatansever Vekillerin Olması Gerekiyor’

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı olan ve gerçekleştirdiği çalışmalarla takdirleri kazanan Fatih Mehmet Ceyhan, Aksu Mahallesi’nde seçim çalışması gerçekleştirdi. 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimler hakkında konuşan Ceyhan, “organizasyonda konuşacağımız konu 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimler. Bu seçimleri diğer seçimlerden ayrı bir yere koymamız lazım. Şu anda Türkiye Cumhuriyeti ikinci Kurtuluş Savaşı mücadelesi veriyor. Ecdadımız 1912 ila 1915 yılları arasında kurtuluş mücadelesi vermiş ve Çanakkale ile destanlaşmış, Maraş’ta Sütçü İmam ile Rıdvan Hoca ile en üst sıraya çıkmış bir mücadele ile yedi düvele karşı Türkiye Cumhuriyeti’ni kurdu. Bugün yine aynı düşmanlara, aynı hasımlara ve aynı vatan hainlerine karşı yine savaşmaktayız. Bu seçimler basit bir seçim değil ve bu seçime oldukça önem vermemiz lazım” dedi.

‘SANDIKTA CEVABINI VERECEĞİZ’

Aksu Mahallesi’nde gerçekleştirilen organizasyonun kendisi açısından değerli bir durum olduğunu ifade eden Ceyhan, şunları dile getirdi: “Ecdadımızdan bize tertemiz bırakılan bu vatanı bizden sonra gelecek nesle bırakmak için çalışacağız. Biz şu anda Kuzey Irak’ta 3 tane şehit verdik. Orada bizlerin bekası için çalışan Mehmetçiklerimiz canlarını feda ediyorlar. Bu insanlar 20’li yaşlarında neden canlarını vatan için feda ediyorlar? Bunu bazıları anlamıyor. Bazıları çıkmış diyor ki, Demirtaş ceza evinden çıksın diyor. Bu asla kabul edilemez bir durum ve önümüzdeki seçimlerde bunlara en güzel cevabı sandıkta vermemiz gerekiyor. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli son zamanlarda Türkiye Cumhuriyeti’ni ayakta durması için elinden gelen her şeyi yaptı. Önce vatanım ve milletim, sonra partim düsturu ile bizlere lider oldu. Bahçeli bu önemli işleri sadece 35 vekil ile yaptıysa, üzerimize gelen bu hainleri ve vatan düşmanlarını daha çok bertaraf etmek için TBMM’de vatan ve milletimize sahip çıkan vekil sayısının çok olması gerekiyor.”

‘OYLARINIZA TALİBİZ’

24 Haziran’da vatandaşların Cumhur İttifakı’na oy vermelerinin önemli bir durum olduğunu söyleyen MHP’li Ceyhan, “Sizlerin oyu ile Meclis’te vatanını kollayacak isimlerin sayısı artacaktır. Büyük bir sorumluluğumuz var çünkü PKK’yı temsil eden bir partinin vekil sayısı 65 ise ve vatanı için, milleti için canını veren ve gece gündüz çalışan kesimin vekil sayısı 35 ise bu durumu Allah bize sorar. O yüzden yapacağımız çok kolay. Elimizi vicdanımıza koyup bu şehitlerimize olan vefa borcumuzdan dolayı Ülkücü kadrolara oyumuzu vereceğiz. Yapılan Cumhur İttifakı ile yedi düvele karşı ortak adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Biz Türk milleti olarak diriyiz ve biriz. Bizim Cumhurbaşkanı adayımız Erdoğan’dır. Ama Meclis’e gelinde mücadelemiz vatan ve millet değerlerine sahip çıkan, Ülkücü kadroları temsil eden vekillerin Meclis’e girmesini istiyoruz. Bugün gelinen noktada bizim Kızıl Elma meselemiz Aziz Türk Milleti’nin öncelikle istiklal ve istikbalini korumak, Yüce Türk Devleti’ni dünyadaki devletler arasında en üst seviyeye getirmek, söz dinleyen değil de sözü dinleyen bir devlet olmaktır. Bu noktada siz vatandaşların oylarına, dualarına ihtiyacımız var” diye konuştu.

‘SİZLER İÇİN MECLİS’E GİRMEMİZ GEREKİYOR’

Ülkücü Hareket’in Meclis’te yer alması gerektiğini ifade eden Ceyhan, “Bizim kültürümüzde bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır. Bir fincan kahveye kırk yıl hatır yükleyen bu kültürün çocukları isek biz bu toprak için canlarını feda etmiş şehitlerimiz için üstümüze düşen görevi yapmamız gereklidir. Bizler Ülkücü hareket içerisinden çıkmış ve sizlerin derdini bilen ve sizlerle birlikte olan insanlarız. Ama bu durumu evde veya kahve ortamlarında oluşturduğumuzda yol kat edemeyiz. Sizlerin dertlerine çare bulabilmek adına sizlerin oylarına ihtiyacımız var. Meclis’te olabilmemiz gerekir ki, sizin orada gözünüz kulağınız olmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.