Fatih Mehmet Ceyhan ve Ailesi iftar yemeği verdi

MHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Fatih Mehmet Ceyhan ve ailesi Kahramanmaraş’ta iftar yemeği verdi. Gerçekleşen organizasyona yüzlerce vatandaş katıldı.


Fatih Mehmet Ceyhan ve Ailesi iftar yemeği verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Üçüncü Sıra Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Ceyhan ve ailesi Kahramanmaraş’ta iftar yemeği verdi. Gerçekleştirilen organizasyona MHP yetkilileri, iş adamları ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Organizasyonda konuşan Ceyhan, iftara katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti. Türkiye’nin değerlerine sahip çıkan bireyler olarak her zaman ülke menfaatlerine sadık kalacaklarını ifade eden MHP’li Aday Ceyhan, “Vatana sahip çıkarken, ben sizleri temsil etme noktasında çıktığımız bu kutlu yolda Allah bizi utandırmasın. İçinizden çıkan kardeşiniz olarak Meclis’te bizim gibi vatanını ve milletini seven insanların olması çok önemlidir. Bu vatan önemli bir sınav vermekte ve Türkiye’nin geleceği noktasında ciddi bir savaş verilmektedir. Son yıllarda bilindiği gibi politik ve ekonomik yönden oldukça baskı yemekteyiz. Ama ecdadımız da bu vatanı kurarken, hiç de rahat olarak yaşamadılar. Bu topraklar bize ecdadımızdan kalan bir mirastır ve bu mirasa sahip çıkmak bizim en büyük görevimizdir” dedi.

TBMM’de bulunmak için ellerinden gelen her çabayı sarf ettiğini söyleyen Fatih Mehmet Ceyhan, “Bugün PKK yandaşı bir partinin vekil sayısı, vatan için mücadele eden MHP’nin üstündeyse bu durumu oturup düşünmemiz gerekmektedir. Bu vatan bizim vatanımızdır. Vatanımızın çıkarını düşünmek elbette ki bizim ilk düşüncemizdir. Yaklaşan seçimler Türkiye Cumhuriyeti için oldukça önemli seçimlerdir. Ona göre düşünüp ona göre oylarınızı verin” diye konuştu.

‘CEYHAN’IN VEKİL OLMASINI ÇOK İSTİYORUZ’

Ramazan Ayı’nda bir araya gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu aktaran MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, Ceyhan’ın güzel davetinden dolayı teşekkür etti. MHP Kahramanmaraş Teşkilatının Ceyhan’ın ailesi açısından önemli bir yeri olduğunu vurgulayan Akpınar, şunları dile getirdi: “Ayrıca Kahramanmaraş’ta ülkücülerin annesi olan Saadet Ceyhan’ın da çok önemli bir yeri vardır. Zamanında Saadet Hanımefendi bize ‘ölürsem kanım MHP’ akar demişti ve bugün de görüyorum ki ailesi, yakınları ve oğlu MHP’nin Kahramanmaraş’ta bayrağının yükselmesi için girmiş olduğumuz seçimlerde canla başla mücadele etmektedirler. Bundan dolayı ben MHP adına kendilerine teşekkür ediyorum. 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde sizlerin partimize göstereceğiniz teveccüh gerçekten çok önemli. Biz Kahramanmaraş’ta MHP’nin ve Sayın Dr. Fatih Mehmet Ceyhan’ın milletvekili olmasını çok arzuluyoruz. Sizlerin de buna göstereceğiniz destek partimiz açısından önem arz etmektedir. Seçimlere az bir süre kalmışken, bu süre içerisinde sizlerin partimiz için gayret ve çaba göstermenizi istiyorum.”

 ‘CEYHAN KAHRAMANMARAŞ SEVDALISI’

MHP’nin Kahramanmaraş’taki Milletvekili Adayı Ceyhan’ın arkadaşı olan ve iş ortaklığı yapan iş adamı Mahmut Arıkan ise, Ceyhan’ın MHP’den vekil adayı olmasından dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Fatih Mehmet Ceyhan’ın Kahramanmaraş’ın gelişimi açısından Meclis’te olması gerektiğini vurgulayan Arıkan, “Bizler Fatih Bey’i Meclis’te görmek istiyoruz ve bu görevin kendisine oldukça yakışacağını düşünüyorum. Memleketimize güzel hizmetlerin kazandırılmasında, memleketimizin kalkınmasında eminim ki Fatih Bey’in çok büyük katkıları olacaktır. Sayın Ceyhan tam bir Kahramanmaraş sevdalısıdır ve bizim kendisi ile yaklaşık 8 yıldır beraberliğimiz vardır. Fatih Bey gibi memleketini seven ve memleket meselelerini, ülke meselelerini bilen insanların TBMM’de bulunması lazım diye düşünüyorum. Ülkemiz son yıllarda çok hassas yerlerden geçiyor ve cumhuriyet tarihinin en sıkıntılı dönemleri bu dönemler. İç ve dış tehditlerin cumhuriyet tarihinde en fazla geldiği dönem bu dönemdir. İnşallah bu insanları bu kötü emellerine Fatih Bey gibi  vekillerin sayesinde ulaşamayacaktır” şeklinde konuştu. 

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN