KSÜ Vakfı’ndan Rektör Can’a ziyaret

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Çaylı ve vakıf yönetim kurulu üyeleri, Rektör Prof. Dr. Niyazi Can’ı ziyaret ettiler.


KSÜ Vakfı’ndan Rektör Can’a ziyaret

Rektör Can, KSÜ Vakfı yönetim kurulu başkan ve üyelerini Rektörlük Makamında kabul ederek bir süre görüştü. Yapılan görüşmede önümüzdeki dönemde KSÜ Vakfının daha verimli ve etkili kullanımına ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

KSÜ Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Çaylı, misafirperverliği için Rektör Can’a teşekkür ederken vakfın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Can, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinin her alanda gelişimine katkı sağlamayı hedefleyen KSÜ Vakfı başkan ve yönetim kurulu üyelerine bilim ve eğitime verdikleri değerli katkılar için teşekkür etti.

Rektör Can, “İnşallah önümüzdeki dönemde Kahramanmaraşlı işadamlarımızın, hemşerilerimizin ve üniversitemizden mezun olarak kariyer yaşamlarında önemli noktalara gelen öğrencilerimizin katkılarıyla KSÜ Vakfımız, bilim ve eğitime verdiği desteği arttıracaktır. KSÜ Vakfının güçlenmesi, öğrencilerimizin daha iyi imkânlarda eğitim görmesine, üniversitemizin birçok alanda gelişimine ve büyümesine vesile olacaktır.” diye konuştu.

Ziyaret esnasındaki değerlendirmelerde KSÜ Rektörlüğü ile KSÜ Vakfı Yönetim Kurulu arasında, Vakfın bundan sonra daha etkili ve faal çalışmalar yapması konularında mutabakat oluştuğu ifade edildi.