Sezal: "Hedefimiz birinci olmak!"

AK Parti 27.Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala, Trabzon Caddesi esnaflarını ziyaret ederek destek istedi. Sezal, ''Büyükşehirler arasında Türkiye birincisi olma hedefimiz var'' dedi.


Sezal:

AK Parti Kahramanmaraş'ta seçim çalışmalarını sürdürüyor. 5.Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Cihat Sezal, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu ile birlikte Trabzon Caddesi üzerinde esnafları ziyaret ederek vatandaşların oylarına talip oldu.

EKONOMİ CANLANACAK

Sezal ziyaretleri sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Trabzon Caddesi’ndeki esnaflarımızı geziyoruz. İlçe Başkanımız, Gençlik Kolları Başkanımız, Meclis Üyemiz, il yönetim üyelerimizle birlikteyiz. Şunu fark ettim, bu gün Çarşı çok kalabalık, mağazalarımızın içerisi çok dolu. Bu güzel bir işaret diye düşünüyorum. Hem bayram hem seçim yakın, seçimden sonrada iyi bir sonuç alırsak, piyasanın , ekonominin canlanacağını düşünüyorum'' dedi.

HALKIN TEVECCÜHÜ TAM

Halkımızın da teveccühü Allah’a şükür çok yüksek diyen Sezal şunları söyledi;  ''İnsanlarımızın Cumhurbaşkanımıza teveccühü tam o konuda hiçbir problem yok.  İnşallah Kahramanmaraş’ta da Büyükşehirler arasında Türkiye birincisi olma hedefimiz var. 8 tane Millet Vekili çıkarma hedefimiz var. Hep beraber tüm teşkilatlarımızla beraber tam kadro gece gündüz demeden çalışıyoruz. Hayırlı bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.''

Vatandaşların sizlerden ne gibi beklentileri var? Sorusu üzerine Sezal şöyle konuştu; ''Vatandaşlarımız genelde hallerinden memnun. Ufak tefek şikâyetler oluyor fakat onlarda çözülebilecek sorunlar. Kısaca şunu söyleyeyim; Biliyorsunuz AK Parti hükümetlerinin bu güne kadarki hizmetleri dört dörtlük, vatandaşlarımız hallerinden çok memnun 2000 yılından 2002 yılından önceki şartları ve son 16 yılın şartlarını malumunuz.  Siyaseti Türkiye sınırlarını aşmış bir liderimiz var, halkımızda bunun bilincinde. Artık bu seçimin sadece Türkiye’yle alakalı bir seçim değil de, dünya içerisinde mazlumun umut kaynağı olduğunu da vatandaşlarımız biliyor. Biz de gayretle ve istekle çalışıyoruz. İnşallah hayırlı sonuçlar alacağımız kanaatindeyim.''

GÜÇLÜ BİR MECLİSE İHTİYAÇ VAR

Cumhurbaşkanımıza oy vereceğiz ama vekillere vermeyeceğiz algısını oluşturmak isteyen bir topluluğun olduğunu ifade eden Sezal, ''Onlara itaat etmemek gerekir. Biz AK Partiliyiz, Cumhurbaşkanımıza oyumuzu vereceğiz. Partimizin logosunda o altındaki yere de oyumuzu kullanacağız. Cumhurbaşkanımıza destek olan herkesin AK Partiye de destek olması gerekiyor. Biliyorsunuz ki güçlü hükümetin yanında güçlü bir meclisinde olması gerekiyor. Bundan sonra yatırımların devam etmesi, terörle mücadelenin kolaylaştırılması, ülkemizdeki hizmetlerin de devam edebilmesi için güçlü bir meclise ihtiyacımız var. Cumhurbaşkanımızı destekleyen herkesin AK Partiyi de destekleyeceğine inanıyorum. İnşallah da böyle bir sonuç alacağız'' ifadeleri ile sözlerini tamamladı.