Ebru Yaşar Dolar sağanağına yakalandı

Ünlü Sanatçı Ebru Yaşar geçtiğimiz gün sahne aldığı özel bir düğün organizasyonunda giymiş olduğu elbisesi ile göz kamaştırdı. Ebru Yaşar’ın sürpriz elbisesi Modacı Semih Doğruer tarafından 2 aydan uzun bir sürede ve tamamı özel taşlardan oluşturularak tasarlandı. Koleksiyon niteliğindeki elbisesi için tam beş kez prova yaptığı öğrenilen başarılı sanatçı Ebru Yaşar, ilk kez bu düğün organizasyonunda giydiği elbisesi ile ilgi odağı oldu.


Ebru Yaşar Dolar sağanağına yakalandı

Davul zurna eşliğinde bir ara kendisini düğün halayının tam ortasında bulan başarılı sanatçı Ebru Yaşar, gelin ve damadın coşkusuna ortak olunca bir ara şarkıya girmeyi unuttu. Daha sonra tebessüm ederek durumu toparlayan başarılı sanatçı şarkısına ve halaya kaldığı erden devam etti.

Düğünün ortalarına doğru sahnede dolar yağmuruna tutulan Ebru Yaşar, bir ara mikrofonunu gelin ile paylaşarak sıra dışı bir düete de imza atmış oldu. İki saat süren sahnesinin sonunda gelin ve damada mutluluklar dilemeyi de imal etmeyen başarılı sanatçı ''Umarım bir ömür boyu aynı yastığı ve aynı hayatı paylaşırsınız. Ben evlendiğim günden beri eşim benim en büyük 'iyikim' oldu. Keşke daha önce karşıma çıksaydı ve keşke daha önce kader bizi buluştursaydı. Yüz kere karşıma çıksa, yüz kere bana evlilik teklif etse, yüz kere kabul etmekten kendimi alı koyamam... Umarım yıllar geçtiğinde sizde birbiriniz hakkında böyle güzel şeyler düşünüyor olursunuz. Daima mutlu olun. Boy boy çocuklarınız olsun inşallah'' sözleri ile büyük bir alkış tufanı kopardı.