Tüfekle amcasını vurdu!

Kahramanmaraş'ın Şehit evliya mahallesinde bir şahıs küfürleştiği amcasını ayağından vurarak kaçtı. Şahıs kısa süre sonra polis ekipleri tarafından yakalandı.


Tüfekle amcasını vurdu!

Alınan bilgiye göre, Olay önceki gün şehit evliya mahallesinde meydana geldi. İbrahim G. (32) öz amcasını tüfekle ayağından yaraladı. Olayı gerçekleştirdikten sonra kaçan zanlı kısa süre sonra polis ekipleri tarafından yakalandı. Saat 12.40 sularında öz amcası Selahattin G.'yi ayağından yaraladı. Amcası ile arasında küfürleşme tartışmasından dolayı, amcasını vurduğu öğrenildi.

Şahsın olayı gerçekleştirmesinin ardından cinayet büro ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek bölgede çalışma başlattı. Şahıs olayda kullandığı silah ile birlikte bir arka sokakta yakalandı.  Olayda kullanılan tüfek ile yakalanan şahıs yoğun güvenlik önlemleri altında adli rapor alınmak üzere Yörük selim hastanesine götürüldü. Şüpheli ve yaralının aynı müstakil  binada komşu oldukları, Amca yeğen arasında küfürleşme tartışmasının olaya sebep olduğu öğrenildi. Yakalanan şüpheli emniyet müdürlüğüne götürüldü.