Hüseyin Kayış’tan 15 Temmuz Mesajı

Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Kayış 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.


Hüseyin Kayış’tan 15 Temmuz Mesajı

Milletin iradesine darbe vurmak isteyenlerin başarıya ulaşamadıklarına dikkat çeken Hüseyin Kayış sözlerine: “15 Temmuz 2016 tarihinde sulh adı altında, dış mihrakların güdümünde millet iradesine darbe vurarak milleti yok saymak ve demokrasiyi baltalamak isteyen Fetö-PYD terör örgütü başarıya ulaşamamış, darbe vurmak istedikleri millet iradesi sayesinde devletin hakimleri karşısında hesap vermektedirler. Hain girişimleri kendilerine çıkmaz olmuş, bu çıkmazda demokrasi önlerinde duvar olmuştur.” Devam etti.

Hain darbecilerin karşılarına çıkacak millet iradesini ve o milletin çıkardığı bir lideri hesap etmedikleri açıkça ortadadır.

Kayış: “Hain darbecilerin karşılarına çıkacak millet iradesini ve o milletin çıkardığı bir lideri hesap etmedikleri açıkça ortadadır. Ellerindeki silahlara güvenerek millete saldıran hainler Allah’ın onların kalplerinden imanı alıp korku saldığını düşünemediler. Oysa yeryüzünde yaşayan en korkak insanlar hainlerdir. Namluları millete dönmüş tanklarla, ardı arkası kesilmeyen kurşunlarla şanlı tarihe sahip bu milleti durdurabileceklerini, demokrasiyi ortadan kaldırabileceklerini zanneden hainler; bu milletin tarihte de tankla, tüfekle gelen düşman ordularını yüreklerine Yüce Allah tarafından bahşedilmiş iman gücü ve vatan aşkıyla denize döktüklerini unutmuşlardı. Ancak hain planlarının başlarına geçtiği o gece bu millet duruşuyla, iradesiyle ve kararlılığıyla planları bozmuş, yapmayı planladıkları projeleri alt üst etmiştir.” Dedi.

Bu girişim milletedir! Bu girişim demokrasiyedir!

Hüseyin Kayış: “Bu girişim milletedir! Bu girişim demokrasiyedir! Türkiye bu girişim karşısında mücadele etmiş ve bu mücadelesinde son derece haklıdır. Milletin iradesini yok sayan ve demokrasiyi ipe götürmeyi hedefleyen bu hainlerin oyunları dik duruşlu milletimiz sayesinde bozulmuş, bela bertaraf edilmiştir. Milli şuura sahip milletin önünde ne tank ne top ne tüfek duramadı, duramayacaktır. İşte bu şuurla 15 Temmuzda meydanlarda hainlere meydan okuyanlar bir milletin iradesinin daimi olduğunu ortaya koymuş, demokrasi söz konusu olduğunda, kanlı elleri olanlara karşı durmuştur.” İfadelerini kullandı.

Şehitler verdik, çok sayıda gazimiz oldu. Lakin devletimizi hainlere teslim etmedik.

Kayış: “Eğer yeni bir darbe teşebbüsü olursa, buna kalkışan böyle bir ihanete yeltenen olursa, bilinsin ki bu aziz topraklarda ne gömülecek bir yer ne de cesedinin başına dikilecek bir mezar taşı bulamayacaklardır. 12 Eylül'de çocuklarımız kazandı diyorlardı, çok şükür 15 Temmuz'da onların gayri meşru çocukları kaybetti. Her birimiz Türkiye Cumhuriyetini son neferimize kadar savunacağız. Demokrasi darbeden büyüktür.” Dedi.

İl Başkanı Kayış: “O gece milletin refahı, bekası ve birlik beraberliği için 249 vatandaşımız şehit düşmüş, yüzlerce vatandaşımızda gazi olmuştur. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.” Şeklinde mesajını sonlandırdı.