Arkadaşların tartışması kanlı bitti: 1 ölü!

Kahramanmaraş'ta bir grup arkadaş arasında meydana gelen tartışma kanlı bitti. Kavgaya dönüşen tartışmada bir kişi silahla vurularak hayatını kaybetti.


Arkadaşların tartışması kanlı bitti: 1 ölü!

Alınan bilgiye göre, Cumartesi günü gece saatlerinde Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde Namık Kemal Mahallesi Yavuz Selim Caddesi üzerinde bir parkta meydana geldi. Henüz kimliği öğrenilemeyen bir grup arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma sonucunda Ömer Tatlı (28) silahla vurularak hayatını kaybetti.

Namık kemal mahallesinde bir parkta meydana gelen olayda Ömer Tatlı'nın arkadaşları ile bir araya geldiği ve burada çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucunda Ömer Tatlı'nın bilinmeyen bir kişi tarafından silahla vurulduğu öğrenildi. Yaralanan Tatlı, tedavi için kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatmıştı.

Bölgede çalışma yapan Kahramanmaraş İl Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği Ekipleri olayın ardından kaçan katil zanlısının yakalanması için başlattığı çalışmada 5 kişiyi gözaltına aldığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.