Aslan’dan Osmanlı Tokat’ı 2-1

Kahramanmaraşspor, sahasında konuk ettiği Tokatspor'u 2-1 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini aldı.


Aslan’dan Osmanlı Tokat’ı 2-1

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 6. haftasında temsilcimiz Kahramanmaraşspor, sahasında ağırladığı Tokatspor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı.

12 Şubat Stadyumunda oynanan ve çok sayıda futbolseverin izlediği karşılaşma Kahramanmaraşspor’un gollerini 61 ve 76. dakikalarda ikinci yarıda oyuna giren Hurşit Taşcı’dan gelirken Tokatspor’un gölünü ise 80. Dakikada penaltıdan Berat Çetinkaya kaydetti.

GOLLER HURŞİT TAŞCI’DAN

İlk yarıdaki etkili bir oyun ortaya koymasına rağmen gol üretemeyen temsilcimiz Kahramanmaraşspor ikinci yarıya Hurşit Taşcı değişikliğiyle başladı. 61 ve 76. dakikalardaki golleriyle Kahramanmaraşspor’u 3 puanla tanıştıran Hurşit, defans bölgesinde oynamasına rağmen bu sezon 6 maçta 3. ulaştı.

TOKAT’IN GOLÜ ESKİ KAHRAMANMARAŞSPOR’LUDAN GELDİ

Tokatspor’un golünü ise 80. Dakikada penaltıdan eski Kahramanmaraşspor’lu Berat Çetinkaya kaydetti. 2013/2014 sezonunda Kahramanmaraşspor’un Beşiktaş’tan kiraladığı Berat Çetinkaya 9 lig maçında birde Türkiye kupasında boy gösterdi.

STAT: 12 Şubat

HAKEMLER:Erdem Temel, Uğur Önay, Muhammet Ali Doğan

KAHRAMANMARAŞSPOR:Özkan - Burak, Mehmet İncebacak (Dk. 74 Hakan), Cerem, Emin (Dk. 46 Hurşit), Cemal, Abdülkadir,  Lider, Emre (Dk. 49 Mehmet Fırat Demir), Ethem, Aytürk

TOKATSPOR: Akın - Ramazan, İsa (Dk. 73 Erhan), Berat Çetinkaya, Emrah, Azad, Bilal (Dk. 81 Gökalp), Recep, Enes, Bekir (Dk. 90 Çağrı), Berat Tosun

GOLLER: Dk.61 - Dk. 76 Hurşit (Kahramanmaraşspor) - Dk. 80 Berat Çetinkaya (Tokatspor)

SARI KARTLAR:Lider (Kahramanmaraşspor) - Azad (Tokatspor)