Pazarcık Belediyesi gönüllere dokunmaya devam ediyor

Pazarcık Belediyesi engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.


Pazarcık Belediyesi gönüllere dokunmaya devam ediyor

Bu kapsamda Pazarcık Belediyesi, yaptığı örnek çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek, ilçede ikamet eden engelli vatandaşlar Nursel Çoraplı ve Nedim Erol’a akülü tekerlekli sandalye Başkan Bozdağ hediye etti. 

Belediye hizmet binası önünde gerçekleşen programda Engelsiz bir Pazarcık hedefleyen ve bunu gerçekleştirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ konuyla ilgili yaptığı açıklamada;

ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

“Her birey bir engeli adayıdır sloganıyla engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye hediye ettik. Her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmak onların hayatlarını kolaylaştırıcı çalışmalar yapmak hepimizin en önemli görevidir. İlçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımıza desteğimiz artarak devam edecek. Biz sadece bu konuda değil, her konuda vatandaşlarımıza yardımcı olmak istiyoruz” dedi. 

BAŞKAN BOZDAĞ’A ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ tarafından bedensel engelli Nursel Çoraplı ve Nedim Erol’a akülü Tekerlekli Sandalyesi teslim edildi. Teslim sırasında duygulandığı gözlenen engelli vatandaş Nedim Erol; “Sayın Başkanımız Yakup Hamdi Bozdağ’a çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” diye konuştu.