Uyuşturucu operasyonunda 6 kişi yakalandı

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu ticareti ve sokak satıcılarına yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda uyuşturucu satıcısı 2 kişi ve uyuşturucu satın alan 4 kişi yakalandı.


Uyuşturucu operasyonunda 6 kişi yakalandı

04.10.2018 günü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından Duraklı Mahallesi’nde uyuşturucu madde satımı ve kullanımının önlenmesine yönelik operasyon yapıldı. 04/11/2018 günü yapılan operasyonda;

Uyuşturucu satıcısı Salih C. isimli şahsın el çantasında yapılan aramada 132 adet captagon,  3 adet e×stacy hap ve ağırlığı 17.56 gram metamfetamin ateşbuz uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahsın 27N5536 plakalı aracında yapılan aramada ağırlığı 1.97 gram bonzai maddesi ele geçirildi. Şahsın el çantası içerisinde uyuşturucu maddelerin yanında 1 adet not defteri kağıdında uyuşturucu madde satışından elde edilen paraların not edildiği alacak listesi olduğu değerlendirilen not kağıdı ele geçirildi. Alıcı konumunda bulunan bir şahıstan bir paket ağırlığı 0.17 gram gelen metamfetamin Maddesi ele geçirildi.

Uyuşturucu Satıcı Sefa D. isimli şahsın cüzdan içerisinden iki paket halinde 0.35 gram gelen bonzai maddesi ele geçirildi.

Uyuşturucu alıcısı bir şahıstan iki paket alüminyum folyo içerisinde 0.36 gram bonzai, bir başka alıcı şahıstan bir paket alüminyum folyoya sarılı daralı ağırlığı 1.54 gram bonzai, bir diğer alıcı şahıstan bir adet folyoya sarılı ECSTASY 1 paket alüminyum folyoya sarılı vaziyette  1.26 gram gelen metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Uyuşturucu satın alan 4 kişiye uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan işlem yapıldı. Uyuşturucu sattığı tespit edilen

Salih C. ve Sefa D. isimli şahıslara uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan işlem yapılmak üzere gözaltına alındı.