Bakan Pakdemirli’den Yedikuyular’a Övgü

Kahramanmaraş Tarım ve Orman Sektörü ile Buluşma Toplantısına katılmak üzere Kahramanmaraş’a gelen Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinden oldukça memnun kaldığını ifade ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür etti.


Bakan Pakdemirli’den Yedikuyular’a Övgü

Kahramanmaraş Tarım ve Orman Sektörü ile Buluşma Toplantısında yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un sunduğu brifingle Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini öğrendiğini özellikle de Yedikuyular Kayak Merkezi ve Yaz-Kış Rekreasyon Alanı’na hayran kaldığını ifade etti.

Bakan Pakdemirli: “Kayak Merkezi’nin genişlemesi konusunda biz de Orman Bakanlığı olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Çünkü Kayak Merkezi bölgenin sosyalleşmesi, vatandaşın eğlenmesi, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durarak spor yapması için çok önemli bir yer. Ben de 35 yıldan beri kayak yapan birisiyim. İnşallah devlet işlerinden fırsat bulursam bir-iki gün burada kayak yapmak isterim” diye konuştu.