Güvenç’ten dev sağlık yatırımı müjdesi

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü’nün 2018 Yılı Yatırım Programı çerçevesinde talep ettiği 12 projenin tamamının onaylandığının müjdesini verdi.


Güvenç’ten dev sağlık yatırımı müjdesi

Gerek ülke gerekse de yerel siyasetin önemli isimlerinden biri olan TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş’ın yatırımlarını Ankara’da güçlü bir şekilde takip etmeye devam ediyor. Kahramanmaraş’a birçok yatırımın kazandırılmasında imzası olan Güvenç, son olarak ise Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü’nün 2018 Yılı Yatırım Programı çerçevesinde talep ettiği 12 projeyi takip ediyordu. 12 projenin tamamının onaylanması noktasında yoğun mesai harcayan Güvenç, 31 milyon 200 bin TL değerindeki projelerin durumunu görüşmek üzere Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İnceöz’ü ziyaret etti. Oldukça verimli geçen ziyaretin ardından Güvenç, istediğini aldı ve Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü’nün 2018 Yılı Yatırım Programı çerçevesinde talep ettiği 12 projenin onaylanmasını sağladı. Projelerin bakanlık tarafından onaylanmasının ardından Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü’ne ihale için izin verilirken, projelerin başlatılması için 3.5 milyon TL’yi müdürlüğe gönderildi. 

“YATIRIMLARIMIZIN YAKIN TAKİPÇİSİYİZ”

Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü’nün 2018 Yılı Yatırım Programı çerçevesinde talep ettiği 12 projenin onaylanması sonrası açıklamalarda bulunan TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, “AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri olarak şehrimizin yatırımlarını yakından takip etmeye devam ediyoruz. Birçok projenin takipçisiyiz ama sağlık alanında hemşerilerimize daha iyi hizmet vermek için çalışmalar yürütüyorduk. Bu kapsamda Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü’nün 2018 Yılı Yatırım Programı çerçevesinde 12 adet proje bakanlığımızın takdirine sunulmuş ve onay bekliyordu. Projelerin hızlıca onaylanması noktasında Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İnceöz’e bir ziyaret gerçekleştirdik. Kahramanmaraş’ın sağlığını bütün yönleriyle konuşurken, taleplerimizi de dile getirdik. Oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik ve sonucunda isteğimizi aldık. Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü’nün 2018 Yılı Yatırım Programı çerçevesinde talep ettiği 12 projenin tamamı onaylandı. Projelerin ihale süreci yakında başlayacak, Kahramanmaraş’ımıza hayırlı ve uğurlu olsun. 12 projemizin hazırlanmasını sağlayan Sağlık Müdürümüze,  onaylanması ve bütçe ayrımını gerçekleştirmede  bizlerden desteklerini esirgemeyen Sağlık Bakanımız Sn Fahrettin Koca ve Yatırımlardan sorumlu Genel Müdür Hüseyin İnceöz’e şehrimize göstermiş oldukları öncelik ve ilgiden dolayı ayrıca teşekkür etmek istiyorum” dedi.


İşte onaylanan 31 milyon 200 bin TL değerindeki 12 proje;

1- Onikişubat Necip Fazıl Şehir Hastanesi Bağımlılık, Danışma, Arındırma ve Rehabilitasyon Merkezi (Değeri 12 milyon 500 bin TL)

2- 9 Hekimli Onikişubat Haydarbey ASM (Değeri 2 milyon 500 bin TL)

3- 9 Hekimli Boğaziçi ASM (Değeri 2 milyon 500 bin TL)

4- Elbistan Esentepe 112 ASHİ (Değeri 800 bin TL)

5- 9 Hekimli Dulkadiroğlu Yavuz Sultan Selim ASM (Değeri 2 milyon 600 bin TL)

6- 3-4 Hekimli Göksun Ericek ASM (Değeri 1 milyon 300 bin TL)

7- 1-2 Hekimli Elbistan Akbayır ASM (Değeri 1 milyon 200 bin TL)

8- 5 Hekimli Andırın Yeşilova ASM (Değeri 1 milyon 700 bin TL)

9- 5 Hekimli Türkoğlu Şekeroba ASM (Değeri 1 milyon 700 bin TL)

10- 5 Hekimli Türkoğlu Yeşilyöre ASM (Değeri 1 milyon 700 bin TL)

11- 5 Hekimli Türkoğlu Beyoğlu ASM (Değeri 1 milyon 700 bin TL)

12- 1 Hekimli Türkoğlu Büyükimalı ASM (Değeri 1 milyon TL)