AK Parti'den Hayrettin Güngör'e tanıtım toplantısı

AK Parti'den 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçim için Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı adayı gösterilen Hayrettin Güngör'le ilgili Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu'nda tanıtım toplantısı düzenlendi.


AK Parti'den Hayrettin Güngör'e tanıtım toplantısı

Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, milletvekilleri ve partililer katıldı.

ÜNAL: “BU MİLLETE HİZMETKAR OLMAYI HERKESE GÖSTERDİ”

Partisinin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi aday tanıtım toplantısında konuşan Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, AK Parti belediyeciliğinin önemine değinerek, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden "Şehrül emin" ne demektir herkese gösterdiğini belirtti.

Bu millete hizmetkar olmanın ne demek olduğunu da herkese gösterdiğini anlatan Ünal, Erdoğan belediyeciliğinin tek bir amacının bulunduğunu, onun da insanın evinde, sokağında, mahallesinde, ilçesinde, ilinde huzurlu, mutlu ve güven içerisinde yaşamasını sağlamak olduğunu ifade etti.

1994 yılından bu yana şehirlerde önem verdikleri bazı konuların bulunduğunu kaydeden Ünal, "AK Parti belediyeciliğinin temeli, Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliğidir. O yüzden biz insanımızın, mutlu, müreffeh, huzur ve güven içerisinde yaşamasına önem veriyoruz." diye konuştu.

“BİRİLERİ 'DOLAR 10 LİRA OLACAK' DİYE ALKIŞ TUTUYORDU!”

Eski Türkiye'de memurların maaşını aldığında döviz bürosuna koştuğuna işaret eden Ünal, şunları söyledi: "İki gün sonrasını memurum göremezdi. Şimdi 13 Ağustos'ta Türkiye'ye karşı bir kur saldırısında bulundular. Adeta 13 Ağustos gecesini ekonominin 15 Temmuz'u yapmak istediler. Ne oldu? Birileri 'dolar 10 lira olacak' diye alkış tutuyordu. Ana muhalefet partisi, bu milletin oy verdiği parti 'dolar 10 lira olsun' diye alkış tutuyordu. Onlara kanıp, 'dolar 10 lira olacak' diyerek ülkesine güvenmek, ülkesinin ekonomisine güvenmek yerine gidip dolar alanların halini görüyoruz. Dolar düşüyor. Dolar yükselirken sosyal medyayı ayağa kaldıranlar, dolar düşerken neredeler."

"AVRUPA ÖKSÜRSE BİZ KRİZE GİRERDİK"

Kurban Bayramı'nda "Kur atağı bertaraf edilmiştir." diye açıklama yaptığını anımsatan Ünal, bunun için kıyamet koparıldığını belirtti.

Ünal, Türkiye ekonomisinin tekrardan, bu kadar saldırıya rağmen toparlanmaya ve güçlenmeye başladığını ifade ederek, "Geçmişte Anayasa kitapçığı fırlatıldığı için biz bir gecede fakirleşmedik mi? Avrupa öksürse biz krize girerdik. Şimdi çok şükür bu kadar saldırıya rağmen dimdik ayaktaysak, bunun sebebi nedir? Bunun sebebi Kahramanmaraş'tır. Buradaki birlik ve beraberlik ruhudur. Kardeşliğimizdir" diye konuştu.

GÜNGÖR: “KİŞİ ODAKLI DEĞİL, VATANDAŞ ODAKLI HİZMET YAPACAĞIZ”

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör ise, “Şehrin tüm paydaşları ve aktörleriyle özellikle şehrimize yön veren hizmetleriyle mutlaka onların da görüşlerine başvuracağız. Kişi odaklı değil, vatandaş odaklı hizmet yapacağız" dedi.

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, “Şehrin tüm paydaşları ve aktörleriyle özellikle şehrimize yön veren hizmetleriyle mutlaka onların da görüşlerine başvuracağız. Kişi odaklı değil, vatandaş odaklı hizmet yapacağız" dedi.

Biz doğduk büyüdük, bizi doğuran ve yetiştiren bir anamız babamız var diyen Güngör, “Gerçekten her türlü takdirin üstünde olan tarifsiz fedakarlıkla benim bugünlere gelmemde emeği olan muhterem babam ve annemin ellerinden öpüyor ve önlerinde saygıyla selamlarımı iletiyorum. Tabi her başarılı erkeğin arkasında birde kadın ve aile var. Gerçekten yoğun tempom içerisinde her zaman beni destekleyen canım eşim Leyla Güngör ve aileme teşekkür etmeden geçemeyeceğim.”

“YAPTIĞIM BÜTÜN ÇALIŞMALAR TAKDİR EDİLDİ”

Bu manada gerek yurt içinde ve yurt dışında birçok yerel yönetim organlarıyla mesailer yaptığını ifade eden AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Güngör, “Adaylığım açıklandıktan sonra gerek şehrimden gerek yurt içi ve yurt dışından samimi tekliflerini ileten çok değerli dostlarıma şükranlarımı da arz ediyorum. Önümüzde 4 aylık bir seçim süreci var, inşallah bu süreci sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ve partimizin kurumsallaşmış ilkeleri çerçevesinde sağlıklı bir süreç yürüterek bu seçimi sonlandırmak. Genel hedefimiz ise Kahramanmaraş’ın tüm belediyelerinde Ak Parti’nin olması için büyük bir çaba sarf edeceğiz. Ak Parti’nin kurulduğu günden itibaren bütün belediyecileri inceledim ve denetleme yaptım. Yaptığımız bütün çalışmalar çok şükür ki takdir edildi.

Yaptığım işler takdir edildikçe, makamım mevkiim arttı. Bulunduğum görevden Belediyeler Birliği genel sekreterliğinde bulundum. Burada gerçekten bunların her birini sindire sindire bu görevleri yapmaktan onur duydum. 10 Yıllık bu görevim içerisinde AK Parti hükümetlerinin bütün yerel yönetimleriyle ilgili çalışmalarında yer aldım. Çok ciddi mesailer sarf ettik, yurt içi ve yurt dışında incelemelerde bulunduk. Ve en önemlisi Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Belediye Başkanıyken hayaliydi Büyükşehir Belediye modelini Türkiye’de yaygınlaştırmaktı.”

“CUMHURBAŞKANIMIZ KAHRAMANMARAŞ’IN GELİŞMESİ İÇİN TALİMAT VERDİ”

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın iradesi olmasaydı, Kahramanmaraş’ın Büyükşehir olamayacağını belirten Güngör, “Kahramanmaraş Cumhurbaşkanımız için çok özel bir memleket, gelişmesi için elinden geleni yapmak için bizleri görevlendirdi. Sayın Cumhurbaşkanımız Kahramanmaraş’ın gelişmesi için bizlere her türlü talimatı bildirdi ve tüm talimatları çok kısa sürede yerine getireceğiz” diye konuştu.

Hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'a çok teşekkür eden Ünal, Türkiye'de belediyeciliği en iyi bilen, adeta belediyeciliğin ustası konumundaki Hayrettin Güngör'e de adaylığının hayırlı olması dileğinde bulundu.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN