"Ben hizmete talip oldum, makama değil!"

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, “Ben Cumhurbaşkanımızın takdir edip, bana emanet ettiği Kahramanmaraş’a hizmet için geldim, makam için değil” dedi.


AK Parti'den 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimleri öncesi Mado Sarayında AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve Tanıtım Medya Başkanı Mahir Ünal ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör basın mensupları ve AK Partili teşkilatlarla bir araya geldi.

ÜNAL: “HAYRETTİN GÜNGÖR TECRÜBESİYLE ŞEHRİMİZE KATACAKTIR”

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve Tanıtım Medya Başkanı Mahir Ünal, “AK Parti’nin yeni dönem belediyeciliğini konuşurken, biz artık yaşanılabilir şehirleri konuşmuyoruz. Çünkü Kahramanmaraş artık yaşanılabilir hale geldi. 90’lı yıllarda 2000’li yılların başında şehirlerimiz yaşanılabilir değildi. Şehirlerimizin suyu akmıyordu, alt yapısı yoktu elektriği yoktu, Allah’a şükür şehirlerimiz şuan hepsine sahip duruma gelmiştir. Şehrimizde gasp, çete ve mafyalar vardı, bunların hepsini çözerek güvenilir şehir haline geldik. Şehrin eğitiminin, sanayisinin, sporunun, tarihinin, alt yapısı olan bir şehir için, master bir planlamaya ihtiyacı var. Bütün bunları Hayrettin Güngör tecrübesiyle şehrimize katacaktır.”

“MASTER PLANI HAYRETTİN GÜNGÖR’LE YAPACAĞIZ”

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör’ün Kahramanmaraş için büyük bir şans olduğunu söyleyen Ünal, “Kahramanmaraş sempozyumu yapalım ve bu sempozyumdan da master plan çıkaralım diye Fatih Mehmet Erkoç ile konuşmuştuk. Ama gerçekleştiremedik, inşallah bunu Hayrettin Güngör beyefendi ile gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

GÜNGÖR: “BEN SORUMLULUĞUMU DA GÖREVİMİ DE BİLİYORUM”

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Hayrettin Güngör yaptığı açıklamada, “Ben hayatımda bugünde bahsettiğim gibi takdir edilerek bu makamlara geldim ve sindire sindire geldim. Büyük bir sorumluluk yüklü omzumda ve bana Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını Cumhurbaşkanımız teveccüh gösterdi ve hizmete talip olduk.

Ben Cumhurbaşkanımızın takdir edip, bana emanet ettiği Kahramanmaraş’a hizmet için geldim, makam için değil. Ben sorumluluğumu biliyorum, görevimi biliyorum büyük bir gayret ve tempo ile hizmet edeceğimi bildirmek istiyorum.”

“KAYNAKLAR KISITLI YENİ KAYNAKLAR YARATACAĞIM! “

Hayrettin Güngör’e gelen bir soru üzerine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin çok ciddi bir borcu var, kısmet olursa borçlu şekilde teslim alacaksınız, bu borçları bitirecek ve Belediyeyi borçsuz hala getirecek kaynaklar yaratacağınızı söylediniz ne gibi kaynaklardan bahsediyorsunuz?

Hayrettin Güngör, “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin mali yapısı hakkında bir bilgim yok. Tabi şöyle kaynaklar sınırlı değildir, buradaki temel konu mevcut kaynakları etkin kullanmak, tabi buraya büyük bir kaynağı Belediyeciler Birliği aracılığıyla aktarılması söz konusu olursa talepte bulunacağız. Maddiyatın sıkıntı olması söz konusu dahi olmayacaktır.”

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN